reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

Hehehe Olcia mnie też się od razu gęba ucieszyła do monitora :-D. To brać się za drugie z BB :-p.

Geniusia nic sie nie bój - będę Ci towarzyszyć do 29 pewnie jak i nie do marca :sorry:.

Ależ mam dziś podły nastrój. Normalnie chodzę i ryczę od rana :confused2:. Dobrze że już prawie koniec i mogę się położyć spać.

reklama
Blair-ale Anielcia już duża niunia !!!a te włoski takie czarne i gęste!!!niemoge wyjść z podziwu:tak:

Geniusia-mi dziś szwagierka mówiła że w szpitalu napewno da rade zmienić date jak się np.trafi ten 29 ciekawe.Dziś dokładnie to samo powiedziałąm emowi -że ja z wszystkich dziewczyn z BB będe ostatnia rodzić!!!kurcze już się doczekac nie moge ciągle o tym tu smęce ale mam już dość!!!Dłuży mi się teraz strasznie już bym chciała małego zobaczyć i tulić.

OlciaLOlcia-ale się miło czyta wieści od Ciebie!!!naprawde BB kochany aż trzeba go pochwalić,miło z jego strony że pomyślał o zakupach dla Sebastianka też bym się wzruszyła.Nie codzień się taki facet trafia!!!Myśłe że będzie w przyszłości super partnerem i kochającym tatusiem dla Sebulka!!!!cudownie tylko tak dalej:tak:Dobrze że jest przy Was i nie jesteś sama!!!

Dagrab-to super że już macie pępek z głowy.Mojej Niki też szybko odpadł a smarowaliśmy spirytusem 70%teraz przy wiktorku tez mam taki zamiar.Jak szybko odpadnie to bynajmniej bez problemu,a tak to pamiętam pampersa podwijałam ażeby nie urażał,przy kąpieli trzeba było uważać,także troszke kłopotliwe to było.

Mała śpi ,m znów robi te swoje przynęty na ryby a mi się samej nudzi chyba zaraz polece spać
bo co tu robić a jakoś w tv niechce mi się już gapic.

Dobrej spokojnej nocki laseczki-ciekawe czy jutro będe nadal w 2-paku ,fajnie jakby się coś zaczęło-pomarzyć zawsze można.

Olcia no nie mogę istne Love Story:-)A tak na poważnie to super, że tak to się wszystko układa:tak:
Geniusia ja bym chciała urodzić 29, ale tak długo to nie przenoszę
Blair te włoski przecudne, w ogóle śliczna panienka

Czesc dziewczyny, tak wpadam i chce cos wiecej napisac to zawsze cos jest na przeszkodzie :( tak w skrocie napisze cokolwiek ...

- porod szybki, prawie w windzie urodzilam jak wiezli mnie z admission na porodowke, z 4 cm po badaniu ktg zrobilo sie pelne rozwarcie i skurcze parte, alarm i szybko mnie zawozili

- moment jedno za drugim, wody poszly, za chwile glowka, kolejne parcie reszta cialka i nastepne parcie woreczek

- w dokumentach bylo zapisane ze caly porod od 9 do 10:50 trwal :)

- nie mam szow wiec rewelacja jest :)

- Nataniel, ur 14.02.2012, o 10:45, waga 3630g, wzrost 50,5 cm

- karmie piersia mleko jest choc nie nadzwyczajnie duzo :( maluch kocha te cycki :)

- w sumie wiekszosc czasu spi, ma momenty ze chce pobyc na rekach i rozglada sie wyma****e lapkami, w nocy dobrze spi budzi sie dwa razy

- z malym nie ma problemu, tylko Starsza corka zyc mi nie daje Zrobola sie pepowina miedzy nami, na kazdym kroku jest za mna Od samego rana ciagle mowi ze mnie kocha i ze bedzie grzeczna, ale ogolnie ciagle robi mi na zlosc i na przekor, juz pierwszego dnia po powrocie ze szpitala boksnela mnie i kopnela dwa razy :( ona bezemnie teraz zyc nie moze, nie moge sie nigdzie ruszyc :( ciezko mam w domu Ale musze dac jakos rade ........

Bede pisac jak tylko dam rade dziewczyny, pozdrawiam was goraco Zdrowka zycze Buziaczki dla maluszkow i brzuszkow Powodzenia dla mam 2 w 1 :))

OlciaLolcia no normalnie az lzy w oczach staja i micha sie jednoczesnie usmiecha. SUPER! BB naprawde jak ksiaze z bajki.
sylcia007 ale Ci sie fajnie udalo w Walentynki Natanielka ustrzelic. No i dobrze, ze szybko poszlo.
A wkleje Wam te moje ulubione blizniaki bo one takie slodkie:

U nas Tomcio na razie "bada teren" i tylko obwa****e Martinka:

Ciezko znalezc zdjecie zeby to moje szczescie nie spalo:

Imprezowa mamusia:

Hej kochane. Dzisiejsza noc byla o wiele latwiejsza od poprzedniej :-) ciesze sie niesamowicie, bo bardzo chcialam by Eryk wypoczal, wczoraj byl bardzo zmeczony. wiadomo nie bedzie juz spania calymi dniami, ale zawsze cos. obylo. sie bez 4h uspokajania malej jak zeszlej nocy. Wczoraj powodem bylo zimno. martwi mnie to troszke, ze taki zmarzluch z niej, ale widac musi sie przyzwyczaic bez opatulenia w kocyk, rozek i przykta kocykiem nie pospi. mozliwe,ze dzis uda mi sie usiadc do kompa to zaktualizuje wszystko, bo trosske mam sie rozpakowalo :-) nasza Polcia dzis stanie sie oficjalnie panna Pola :-)

Chouette82 ja podaję małemu te witaminki wyciskając mu z tej kapsułki na język, tak po dwa razy mu wyciskam jedną kapsułkę żeby się nie zakrztusił ;)

Olcia jak czytam Twoje opowieści o bb to aż łezka mi się kręci, wzruszyłam się normalnie:) to dobrze, że tak dba o Was:D

Isia rzeczywiście słodkie te bliźniaki, widać że takie rezolutne ;p a Martinek podobny do Ciebie:D a mamuśka jaka imprezowa, ja to ciągle w drechach latam ;p

laski bo nie wiem czy budzić tego mojego na jadło, bo on przedwczoraj jadł 7 razy a wczoraj 6... jak jest u Was????

pamiętam, jak mi wyszedł termin na 26lutego i tak sobie rozmyślałam, żeby mały może sie urodził właśnie 29:) a tu taki numer mamuni wywinął ;)

hej dziewczyny

serdeczne gratulacje dla wszystkich rozpakowanych!

a ja dalej nic! dalej szpital i dalej nic sie nie dzieje! Normalnie staram sie jakos trzymac ale dzis znow mam taki nastroj ze tylko bym ryczala! Mam juz tak serdecznie dosc! Zanim Mlody sie urodzi to ja juz w depesje wpadne!

reklama
Isia no widzę, że balujesz pełną parą. A bliźniaki rozkoszne.

OlciaOlcia cieszę się, że mimo Twojej pogmatwanej sytuacji znalazłaś a raczej odkurzyłaś miłość. Życzę Ci, żeby Tobie i BB jak najlepiej się ułożyło. No a po cesarce poczekaj chwilkę z tym drugim dzieckiem ;-)

U nas dziś noc bardziej burzliwa, Tymek budził się co 2-2,5h. Ale daliśmy radę. Teraz pomrukuje przez sen a na mnie czas by wziąć się za prasowanie.

Do góry