Hellol
Digitalis, wlasnie lekarz mi jeden powiedzial ze beda robic masaz, a dzis bylam i inny stwierdzil ze jeszcze nie tzreba, w czwartek mam termin, a wpiatek mam przyjsc na usg, wizyte mam w poniedzialek i jezeli nie urodze do tego dnia to zrobi mi masaz i ustalimy jakby co date wywolania porodu, tez bylam zdziwiona tym ze chca przed terminem zrobic masaz, no ale na szczesxie nie trzeba bylo go robic, i wiem ze bolesny jest dosyc wiem
Antila, zdrowka zycze Kuruj sie kuruj
))
Dagrab, superrr ze juz w domciu jestescie :*
Geniusia, powodzeniaaaa
Paluszek, noo moglaby corcia wyjsc
)) oby szybciutko akcja sie rozpoczela
Magdabb, u nas Nadie krotko karmilam bo miala niby alergie na moj pokarm, ja podawalam jej SMA gold, ale bylo strasznie ciezkie dla jej malego organizmu, wiec zmienilam na aptamil, to w sumie odpowiednik bebilonu w irlandii, i wszystko bylo rewelacyjnie, na cycu Nadia nie ulewala tylko wymiotywala fontanna kupy nie umiala zrobic a jak zrobila to boszzzzz nie wiedzialam ze tyle moze sie znalezc kupki w takich malych jelitkach, plakala skoora bordowa byla ahhh siedem swiatow
niewiem jakie Ty masz mleka tam u siebie Moze skontaktuj sie z polozna czy lekarzem, ja mialam z Nadia super polozna moglam dzwonic o kazdej porze zawsze przyjechala naprawde byla super, a teraz na moj region przypada polozna ktora jest pozal sie panie Boze podnobno,