reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

reklama
hej kochane:-)

Krisova-fajnie że sie odezwałaś:tak:no to super że adaś ma taki apetyt co 3godzinki:-)Niech bębelek zdrowo rośnie!!!

Arlij-ja przy Nicol nie kupowałam tej poduszki -klin ale tym razem zakupiłam wrazie czego.Powiec mi bo piszesz że pod materac-czyli tą poduszke mam dac pod materac???bo ja myślałam ażeby ja dać pod prześcieradło na materac.Teraz leży w łóżeczku na materacu i ładnie się trzyma nie przesówa się.

Ja sobie siedze i leniu****e -w domku cisza jak makiem zasiał słychać jedynie jak zmywarka myje naczynia:-)dobrze że ja nie musze.Obiadek dziś taki na szybciocha-piersi z kuraka i warzywa na patelnie:-)Dom ogarnięty przez weekend także można sobie odpoczywać.

Ech dziś też taki kiepskawy nastrój,pewnie hormony robią swoje przez to człowiek taki wrażliwy .Jednak ta wczorajsza wiadomośc o Whitney powaliła mnie z nóg szkoda że to nie sen.

Nic zmykam miłego dzionka zerkne potem

Munie - ja też młodego na leżąco karmiłam i na forum się udzielałam i ksiązki czytałam, bo ileż można patrzyć na jedzące dziecko, zwłaszcza jak je godzinę co 3 godziny :sorry2:

Witam mamunie!!!

Kurcze cały wekend miałam gości i nawet nie miałam dokładnie kiedy Was podczytać dopiero dziś mi się udało.
W sobotę przyjechała mamuśka i siostra z mężem y synkiem a wczoraj przyjaciółka z mężem i córka.Fajnie było i wesoło...ale taka już wczoraj padnięta byłam i mój m też,że nawet małego kąpiel wczorajszą już sobie odpuściliśmy. Ale za to mam już zapas 350-u pieluch 2-ek i 3-ek. :-):-):-):-) I spory zapas zabawek już(grzechotki,gryzaczki,misie-pozytywki itp)

Mój mały jak narazie dwie ostatnie nocki znów w wózku przesypia i budzi sie co 3godz. także nie jest źle.:-)

Arlij - dokładnie tak jak mówisz!!! Mi jak nadchodził skurcz to bolało mnie dosłownie wszystko każdy mm ciała:( a jak już mi dali oxy to myślałam że umre z bólu. :szok::szok::szok: Ja niestety miałam krzyżowe.Chyba najgorsze jakie mogą być...

Nasza Olciaolcia - się nie odzywa...pewnie Sebuniem się nacieszyć nie może...i BB oczywiście.Ale się ciesze że jej się tak z nim układa...jak to mówią czasami trzeba coś stracić żeby potem móc to docenić.

Wszystkim rozpakowanym mamuniom wszystkiego NAJ NAJ!!!! Nie będę gratulować każdej z osobna bo już się troszkę pogubiłam komu gratulowałam a komu nie:baffled:wybaczcie:-)

Właśnie piorę ubranka dla małego bo dostał wczoraj dwie torby ubranek od przyjaciołki wprawdzie ona ma córkę 5l ale trochę uniwersalnych się też na szczęście zalazło i to co na teraz w rozmiarze właśnie siedzi w pralce:-)

ja karmie na leżaco, bo na siedzące niezbyt mi sie chce go trzymac
trzymam kom w reku i siedze na facebooku :)
mój synek je srednio co 3 godzinki (w dzien moze co 2, w nocy co 4) przez okolo 15-25 minut, potem spi
wazy 3 kg, a specjalisci poki co rpzechodza pozytywnie

Nie było nas tutaj sporo więc na pewno nie nadrobię tego wszystkiego co się tutaj działo. Mam nadzieję, że nie było żadnych przykrych niespodzianek i wszystko jest w porządku!!!!

Od wczoraj a w sumie to nawet prawie od dzisiaj jesteśmy w domku. Wypisali nas o 22.30 na takim mrozie... brrrr.... No ale dałyśmy radę i siedzimy sobie w domku nareszcie.

Jak narazie jest ok. Problem mam z mlekiem, mała wyciągła wszystko co było i nic więcej nie przyszło. Będziemy się jeszcze starać o "przypływ"!!! trzymajcie kciuki!!

Będę zaglądać w miarę możliwości!

Pozdrawiam Wszystkich

Krisowa - fajnie że znalazłaś chwilke żeby do nas zajrzeć:-D ściskam Was mocno i zdrówka dla Adasia!!!!!

Ja Gabrynia (dzidziołka):-D karmie na siedząco, tak mi zdecydowanie wygodniej.Ale on nie siedzi przy cycu dłużej niż 15min. potem zasypia:baffled:

ja czekam az maz mi kupi laptopa (moj stary szlak trafil) wtedy bede sobie lezec z malym (on w lozeczku a ja obok z nim i z wami)

cyśka a co ile je??

Ostatnia edycja:
reklama
krisowa - powiem Ci że ten mój mały to ma chyba jakiś zegar wbudowany, bo budzi się właściwie dokładnie co 3h w nocy czasami co dwie ale rzadko.

Do góry