reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

Hej. I ja sie melduję. My od wtOrku w domu ale taki ssak mi sie trafił za non stop na cyrku. Dobrze ze Wiktor jakoś specjalnie nie jest o mnie zazdrosny, raczej to powiedzialabym ze mnie ignoruje.
Jeszcze przez dwa tygodnie będzie m ze mną a pózniej będę sama, nie wiem jak sie z tym wszystkim ogarne.
Mam nadzieje ze to jakoś sie unormuje i będę mogła wrócić do was.

Wszystkim dwupaczkom zycze szybkiego rozwiązania a wszystkim mamuskom dużo zdrowka!!!!

reklama
geniusia -kciuki!!!
No ja właśnie się boję małego ssaka wiszącego non stop na cycu. Z Maćkiem to przechodziło (to był okres, kiedy czytałam wszystko co mi wpadło w rękę podczas karmienia, chyba się nigdy tyle nie naczytałam, co przez tych parę pierwszych tygodni karmienia....) ale teraz bedę mieć nie tylko młodą i nie mogę sobie pozwolić na kilkugodzinne ssanie :baffled:

Isia- a mialam wlasnie pisac do ciebie o tym ulewaniu! Wiem ze maly jest na butelce to tak jak moja... I moja tez ulewa juz sama nie wiem co z tym robic, tyle ze ona caly czas by jadla.. Powiedz mi ile Martinek wypija mleka i co ile? I czy dajesz mu cos poza tym? Pozdrawiam

geniusia - trzymam kciuki:)

ja sie obudziłam dzisiaj koło 6 z takim bólami jak przed miesiączką....powracały tak przez 45 minut, wstaliśmy, męża uprzedziłam, że może dzisiaj coś już być ale ustało.....wysłałam Go więc do pracy, córę do przedszkola i kontynuuje swój byt w tzw. "oczekiwaniu" jak codziennie:-D

Witam się i ja:)
Oczywiście w dwupaku:) już mam dosyć... od wczoraj mam regularne, dość bolesne skurcze co 7-20 min...boli mnie też szyjka i ogólnie wszystko na dole, po ścianach nie chodzę...ale przepowiadające skurcze to nie są bo nie mijają...leci 3 dzień po terminie wiec pojade na ip mam nadzieję, że coś z tej wizyty wyjdzie...a najlepiej żeby wyszła Córcia;)

geniusia kciuki trzymam,
moja mala wkoncu spi, wieczorem jest dokarmiana sztucznym po kapieli wypila, pokrecila sie jeszcze( musi ogarnac nowa sytuacje chyba) i pospala do 3 w nocy, troche cyca pomlaskala i znowu spala.A rano oczy jak 5 zl, MAMA JA NIE BEDE SPALA!!! no i cyc najlepszy.
Magdabb to my widze razem sobie luty zaczelysmy pieknym prezentem :tak: tylko szkoda ze to tak dlugo trwalo.
Ja wkoncu od piatku siedze na dupce, bo przez szwy nie dawalam rady wczesniej.MASAKRA.
Postaram sie was podczytywac w wolnej chwili.

Przyłącze się do tych oczekujących! Pewnie mnie już nie pamiętacie,ale ja czytam Was codziennie,a nawet dwa razy dziennie,ale jakoś chęci i weny do pisania nie mam.Gratuluje tym rozpakowanym no i kciuki za szybkie i bezbolesne rozpakowanie tych 2w1.Ja też sie już doczekać nie moge wszyscy dzwonią pytają,a małej dobrze bo cieplutko i nie trzeba się o nic upominać!Musze Wam powiedzieć ze pierwszy poród mialam wywoływany oxy 10 dni po terminie i bóloe od brzucha,a drugi 10 dni przed i bóle od krzyża no i chyba lepiej wspominam ten z oxy,ciekawe jak będzie teraz?Termin na 17stego,zwolnienie do 20stego ciekawe kiedy mała krolewna zechce wyjśc! Mogła by juz bo mam niestety częsta przypadłość ciężarnych żylaki w pachwinach ból straszny nie da się chodzić,ani przewracaćć z boku na bok na łóżku.

reklama
Do góry