reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

reklama
Olcia, Ani - kciuki zaciśnięte !!!

A my po ważeniu, mały waży 3225 i ma 52cm :D aż w szoku byłam, że przez niecałe 2tyg. przybrał 490g ;) z bioderkami też ok, dostaliśmy skierowanie na USG.

Digitalis - ja mam super lekarza w swojej przychodni. ul. Płocka 49 dr. Bogucki ;) Polecam

Munie - to mój mały też je w takich godz.22:00, potem 4ta i 7ma ;)

Ale mnie brzuch pobolewa... pewnie macica się zwija ;)

Miłej soboty, my dzisiaj mamy gości ,,wpadają kumpelki,, w końcu :D

Olcia :-D to się doczekałaś :) Kciuki zaciśnięte! No i jak to się złożyło... BB wrócił akurat :cool2:

Koniec spania :angry: Biodro boli piekielnie, na boku spać się nie da :angry: Na wznak też nie, brzuch się stawia, mały terrorysta się stawia ;-) To się podniosłam, posiedzę sobie przed kompem :) a przy okazji koce popiorę zanim chłop wstanie.

WOW! Ani, Olcia kciuki zaciśnięte :-) aż mnie zjada od środka, że Wy już a ja jeszcze czekam :p

Co do mojego wczorajszego stresa odnośnie pracy. Tak to właśnie jest jak menago przekazuje info osobie, która nigdy nie słuchała do końca. Nastraszyła mnie jakimiś pismami i w ogóle a okazało się, że dostałam kopertę podpisaną Dorota M "Dorotka" a w środku znalazłam RMUA i taki tam świstek z Urzędu Skarbowego. I to wszystko. Myślałam, że rozniesie mnie ciśnienie jak to otworzyłam więc zabrałam tylko kopertę z kasą i wyszłam :p

Przy okazji witam porannie :-) płatki z mlekiem zaliczone, obejrzę troszkę DDTVN i wezmę się za dalszą część sprzątania. Choć dziś już nie mam takiej energii jak wczoraj... jednak skończyć to muszę. Przy okazji wykorzystam czas kiedy m jest w pracy, bo z nim sprzątanie idzie o wiele wolniej :-D

Vanilia dziękuję za wspaniały opis porodu. Dałaś mi odpowiedź na nurtujące mnie pytanie odnośnie pępowiny :-) już wiem, że mimo ewentualnego obkręcenia się wokół szyjki to tatuś i tak odcina ją "na krótszą". Ciesze się bardzo :-) poza tym twój opis jest tak spokojny, że chce się rodzić! Mam nadzieję, że też będę miała "miłe" wspomnienia z tego wydarzenia :-)

Ostatnia edycja:
Ale jaja :-D
Ostatnio na FB był konkurs odnośnie babyboom.pl i tak sobie "o" wzięłam w nim udział. Dziś dopiero odczytałam wiadomość z 30.01, że ten konkurs wygrałam :-D hahaha nieźle :-p mam nadzieję, że na odbiór nagrody nie jest jeszcze za późno :-D

reklama
Do góry