reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
Olcia, Ani - kciuki zaciśnięte !!!

A my po ważeniu, mały waży 3225 i ma 52cm :D aż w szoku byłam, że przez niecałe 2tyg. przybrał 490g ;) z bioderkami też ok, dostaliśmy skierowanie na USG.

Digitalis - ja mam super lekarza w swojej przychodni. ul. Płocka 49 dr. Bogucki ;) Polecam

Munie - to mój mały też je w takich godz.22:00, potem 4ta i 7ma ;)

Ale mnie brzuch pobolewa... pewnie macica się zwija ;)

Miłej soboty, my dzisiaj mamy gości ,,wpadają kumpelki,, w końcu :D

Olcia :-D to się doczekałaś :) Kciuki zaciśnięte! No i jak to się złożyło... BB wrócił akurat :cool2:

Koniec spania :angry: Biodro boli piekielnie, na boku spać się nie da :angry: Na wznak też nie, brzuch się stawia, mały terrorysta się stawia ;-) To się podniosłam, posiedzę sobie przed kompem :) a przy okazji koce popiorę zanim chłop wstanie.

WOW! Ani, Olcia kciuki zaciśnięte :-) aż mnie zjada od środka, że Wy już a ja jeszcze czekam :p

Co do mojego wczorajszego stresa odnośnie pracy. Tak to właśnie jest jak menago przekazuje info osobie, która nigdy nie słuchała do końca. Nastraszyła mnie jakimiś pismami i w ogóle a okazało się, że dostałam kopertę podpisaną Dorota M "Dorotka" a w środku znalazłam RMUA i taki tam świstek z Urzędu Skarbowego. I to wszystko. Myślałam, że rozniesie mnie ciśnienie jak to otworzyłam więc zabrałam tylko kopertę z kasą i wyszłam :p

Przy okazji witam porannie :-) płatki z mlekiem zaliczone, obejrzę troszkę DDTVN i wezmę się za dalszą część sprzątania. Choć dziś już nie mam takiej energii jak wczoraj... jednak skończyć to muszę. Przy okazji wykorzystam czas kiedy m jest w pracy, bo z nim sprzątanie idzie o wiele wolniej :-D

Vanilia dziękuję za wspaniały opis porodu. Dałaś mi odpowiedź na nurtujące mnie pytanie odnośnie pępowiny :-) już wiem, że mimo ewentualnego obkręcenia się wokół szyjki to tatuś i tak odcina ją "na krótszą". Ciesze się bardzo :-) poza tym twój opis jest tak spokojny, że chce się rodzić! Mam nadzieję, że też będę miała "miłe" wspomnienia z tego wydarzenia :-)

Ostatnia edycja:
Ale jaja :-D
Ostatnio na FB był konkurs odnośnie babyboom.pl i tak sobie "o" wzięłam w nim udział. Dziś dopiero odczytałam wiadomość z 30.01, że ten konkurs wygrałam :-D hahaha nieźle :-p mam nadzieję, że na odbiór nagrody nie jest jeszcze za późno :-D

reklama
Do góry