reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

No i nastąpiła zmiana planów odnośnie stroju na balik. Zamiast księżniczki będzie... piłkarz Lecha :-D To moje dziecko to z samych przeciwieństw się składa :-D

ANEK M trzymam kciuki za szybką akcję porodową.

Mam dziś wizytę na 17, zobaczymy co mój gin powie. Na szczęście brzuszek puścił i już nie jest taki twardy za to zostałam porządnie skopana podczas jazdy autem. Już musiałam odsunąć fotel bo nie mieściłam się za kierownicę :-)

reklama
Ojejku jaka tutaj się cisza zrobiła, czyżby kobietki były na porodówkach :-):-) Chciałabym Was nadrobić, ale nie mam zbytniego dostępu do komputera.

Wczoraj byłam w szpitalu na ktg - wykazało jakieś 'mocne' skurcze. Mój lekarz mnie zbadał i szyjka miękka i że mam rozwarcie na 1cm. No i główkę już czuje dobrze. A mnie jakoś tak krocze boli, ciężko mi chodzić. W każdym razie powiedział, że 'w każdej chwili się zacznie' a jak nie to on się mnie w pon zajmie odpowiednio.

Także ja podekscytowana i całą noc nie spałam tylko myślałam. Dziś spakowałam już tak na bum cyk cyk, ogarnęłam Nasze pięterko i czekam.

Życzę powodzenia Wszystkim przyszłym mamusiom, a obecnym gratuluję! Będę tu zerkać w miarę możliwości udostępniania mi komputera.

U nas Pola jest o dziwo bardzo ruchliwa :-) nie wiem czego to zwiastun... czy będziemy czekać w nieskończoność czy też już chce wyjść ;-)
mogłaby już wyjść...
Uwielbiam tych roboli co tu są :-D ślą sobie na wzajem i gadają o głupotach tylko :-D

Ja na samym początku przemywałam małemu oczka solą fizjologiczną, a teraz już tylko wodą przegotowaną i jak narazie z oczkami nie mamy problemu.

U nas nocka dziś nawet w miarę :-D. Do 4.00 mały spał ze mną w łóżku(hehe mały cwaniak ze mną jak śpi to najspokojniej i najdłużej),a potem już w wózku do 8.00.Dziś odwiedził nas teściu i mały dostał trochę prezentów:-) Dużą pakę pampków 2-ek(98szt) do tego czteropak chusteczek nawilżanych też z pampersa.Misia z pozytywką,skarpetki i 6szt body z Disneya(3szt na długi i 3szt na krótki rękaw ) i takie trochę większe to akurat na lato będzie miał.Także bardzo zadowolona jestem szczególnie z pampersów i chusteczek, bo to idzie dosłownie jak woda:szok:.

A teraz mój mały dzidziołek śpi smacznie,m w pracy a ja tradycyjnie sama w domku.Kurcze już bym chciała wiosnę.TO BĘDZIE NAJPIĘKNIEJSZA WIOSNA W NASZYM ŻYCIU!!!!!:-):-):-):-)

CHO - Ja rodziłam małego na Madalińskiego własnie i jestem BARDZO ZADOWOLONA!!

Dee_ - ja miałam go wydrukować w domu i wypełnić, ale że mnie poród zaskoczył to nie zdążyłam.Ale w szpitalu wypełniałam go między tysiącem innych papierów.MASAKRA ILE TEGO BYŁO:crazy:

reklama
Niby nie mam jakichś strasznych wymagań - wierze, że zrobią co uważają za słuszne, ale chyba spakuję go z papierami do szpitala :-)

Do góry