poroniona84
Fanka BB :)
Fifka to miałam nosa Jak tylko przeczytałam że chciałaś się umówić na wizytę i kazali Ci czekać miesiącami to pomyślałam "czyżby u Biedryckiego?!" :-) Jak w poprzedniej ciąży chciałam się do niego umówić na nfz to na początku stycznia zapisałam się na kwiecień, a w kwietniu mogłam zapisać się na lipiec Pocieszę Cię że ww lekarz niestety nie jest takim ideałem. Jest dobry jak wszystko jest ok, ale kiedy sprawy się komplikują to zdaje się nie wiedzieć co robi :] moje poronienie w 13 tc zbagatelizował "zdarza się", jak spytałam czy warto porobić jakieś badania na własną rękę to powiedział że nie ma po co, kiedy powiedziałam że przebadałam się na zespół antyfosfolipidowy to patrzył na mnie jakby nie miał pojęcia o czym mówię. Ostatnio moja znajoma przeleżała 9 dni po porodzie w szpitalu, bo przeniosła zakażenie na dziecko w czasie porodu- jakiegoś paciorkowca, na którego badań ten gin nie zlecił a powinien, dodatkowo w 9 miesiącu ani razu nie mierzył jej długości szyjki macicy
Także temu Panu podziękowałam w tej ciąży i powierzyłam się w ręce dr Radziszewskiej z Nowego Miasta (wprawdzie na nfz kolejki też masakryczne, ale jak i tak mam płacić i tak to wolę kogoś to potraktujemnie poważnie). O Lemancewiczu słyszałam dobre opinie ale sama u niego nigdy nie byłam ;-)
Krisowa ja kremu czekoladowego nie trzymam w lodówce Nie lubię takiej twardej konsystencji, wolę w szafce trzymać takie rzeczy. A teraz staram się unikac słodkiego bo przy tak częstych napadach głodu gdybym sięgała po słodkie to w 4 miesiącu osiągnęłabym wagę zakładaną na 9ty
Także temu Panu podziękowałam w tej ciąży i powierzyłam się w ręce dr Radziszewskiej z Nowego Miasta (wprawdzie na nfz kolejki też masakryczne, ale jak i tak mam płacić i tak to wolę kogoś to potraktujemnie poważnie). O Lemancewiczu słyszałam dobre opinie ale sama u niego nigdy nie byłam ;-)
Krisowa ja kremu czekoladowego nie trzymam w lodówce Nie lubię takiej twardej konsystencji, wolę w szafce trzymać takie rzeczy. A teraz staram się unikac słodkiego bo przy tak częstych napadach głodu gdybym sięgała po słodkie to w 4 miesiącu osiągnęłabym wagę zakładaną na 9ty