reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2012

Geniusia dziękuję uspokoiłaś mnie może porobię troszkę ćwiczeń teraz trochę się uspokoił to nie będę panikować,ale jak tak kuło to brzuch twardy.Zobaczymy może już się wyszalał i da spokój na wieczór.

reklama
Cześć mamusie!
Czy mogę dołączyć do Waszego forum, bo macie tu bardzo miło. Ja mam termin na 7 luty :-)

Chcę urodzić 16, więc od dziś leżę, zaciskam nogi i z łóżka się nie ruszam. No dziewczyny zaszalałyście w tych pierwszych dniach lutego. :-D

Suzi86, siwa79 gratulacje z narodzin :-)

Isia spory Twój Martinek, niech się zdrowo chowa

siwa79 gratuluje!
No to sezon lutuwkowy pelna para!
Zaraz przyjada moje dzieciaki zobaczyc braciszka...

isia dorodny synek :)
moj tak wygladal jak mial ze 3 miesiace :)
no ale najwazniejsze ze zdrowy

gratuluje wszystkim rozpakowanym mamusiom!!!!!!!!!

reklama
Isia ale z Ciebie dzielna babka!!!!:-) no kawał chłopa wyplułaś:) - fajną masz tam opiekę, pełen profesjonalizm.
Martinek wygląda jak miesięczne dziecko, boski;-)

mama2006 - ja puszczam, zubierana w kombinezon itd. ale u nas mąż rano odwozi i odbiera po 16 więc z tym problemu nie ma.
Filipek jest przeuroczy taki słodziak w tych czapeczkach:)

Ja się wczoraj oporządziłam, odmalowałam sobie paznokcie u nóg i rąk, wydepilowałam brwi, maseczkę a co:-D i w nocy już myślałam, że w dobrym momencie to zrobiłam bo miałam skurcze i bóle ze myślałam, ze zaraz pojedziemy. Na szczęscie były nieregularne i nad ranem ustały o co się modliłam bo na 11 mieliśmy być u znajomych na urodzinach ich córki i Nadia by nie wybaczyła, że zamiast na urodziny to do szpitala jedziemy:-). Efekt taki że cały dzień gdzieś się szwendaliśmy, po urodzinach wpadliśmy do McDonaldsa na wyżerkę (rzadko to robimy ale to ostatnia taka słabość przed porodem), na zakupy do entliczka, po spożywkę i zeszło nam większość dnia.
Jestem padnięta ale już luzik, siedzę sobie przy kominku i odpoczywam bo mam brzuch twardy jak skała...i jestem śpiąca bo ztego wszystkiego nie spałam prawie nic.....

magdabb nie poddawaj się i myśl pozytywnie bo to w psychice często siedzi karmienie, będzie dobrze tylko daj sobie czas a dziecku nic nie będzie po paru dokarmieniach. urodzinami się nie przejmuj, teraz każde już będziecie razem spędzać:).

maborka, paula witajcie:)

Suzi i siwa - ogromne gratulacje;)

Mitra - Tito ma takie mądre spojrzenie, fajny facio:)

blair ale Twoja Anielka jest czadowa i te włosy!!!! napatrzeć się nie mogę a jakie ma fajne łapcie:):-)

a co z Olcią? odpływa w ramionach BB czy może na porodówce??:)

Ostatnia edycja:
Do góry