reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Maborka jasne witaj:-)
Mama teraz dopiero zobaczyłam fotki Filipka cudne zwłaszcza ta, gdy zasłania buźkę:happy:

reklama
Dzięki ;)
Wczoraj wróciłam ze szpitala. Mała kobita zrobiła psikusa i myślałam, że się zaczęło. Maiłam skurcze co 7 minut, potem co 3 min od 20.00 do 02.00. A potem się rozeszło i spokój :) Żartownisia.
Chcieli mnie na 3 dnia zostawić, ale wypisałam się na życzenie.
Czekamy dalej :)

maborka - witamy !!! pewnie, że możesz do Nas dołączyć ;)
Napisz coś więcej o sobie :D

blizniak
- czasem nie da się nic poradzić na zanikającą laktację. Tak miała moja koleżanka. Robiła wszystko i nic nie pomagało. Trzymam kciuki aby u Ciebie udało się ruszyć i mleczko zacznie się produkować ładnie.

Mnie właśnie zaczynają cycki boleć i kłóć - dają znać, że karmienie się zbliża ;) Filip wstawaj :p

Dzięki w imieniu Filipka - a co do zdjęcia zasłoniętą buźką, wczoraj jak się światło świeciło - to tak oczka przez sen zasłonił - słodziak mój :*

mama Filipek jest przesłodki.

Troche sie gubie, ile wazy Martinek? chce pogratulować Iśce, ale nie wiem jak bardzo powinnam, ale domyślam sie tylko ze poważna sprawa :)

Mitra - Tito jest śliczny ;) i bardzo do siostry podobny ;)

Karola
- to nieźle musiałaś się na denerwować. Dobrze, że jesteście cali i zdrowi !!! A ten Twój R. to mąż? kiedyś pisałaś, że przerosła go sytuacja. Buziaki

reklama
Do góry