reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2012

Hej weekendowo!

Isia
gratuluję! Fajnie, że masz już to za sobą! Też bym chciała!

Ja dziś od rana zabrałam się za sprzątanko, pranie itp. a teraz zamierzam zabrać się za siebie - jakaś maseczka, henna, pazurki i może nawet odrosty zafarbuję, choć wcale ich nie widać, mimo że już miesiąc minął od ostatniego farbowania! Mam w ogóle zaj...ą ochotę odwiedzić moją fryzjerkę i ściąć te włosy w cholerkę, ale szkoda mi ponad półrocznego zapuszczania! Postaram się przeczekać ten najgorszy okres!

Miłego dnia kochane:)

reklama
Hellol :)))

Isia, ojj chlopak ogromnyyy :O i jeszcze na dodatek porod sn :) jeszcze raz gratuluje ciociu :)))

Geniusia, no to juz jest dobrze Jak 37 tydz masz na karku :) ja tez strasznie wyczekiwalam tego tyg

Dee, ojj oby bol zeber minal raz dwa, wiem jakie to moze byc nie przyjemne Mi w 1 i 2 trymestrze dolegaly bardzo bole zeber :(

A mnie gardlo pobolewa, upijam sie wrzatkiem z aronia Oby szybko pomoglo

No dziewczyny my nadal w szpitalu:( pokarmu prawie nie mam, a traci na wadze:( od dzisiaj dopiero zaczynamy ja dokarmiac a ja zaczelam masaze i zabawe z laktatorem! Oczywiscie wylam jak bobr ze moje dziecko prze 3 dni prawie nic nie jadlo, bo one sobie czekaly az mi pokarm sie zacznie:// miejmy nadzieje, ze to wlrotce nastapi i wrocimy do domku! Obiady sa tutaj okropne:( no to ur tatusia spedzamy na sali szpitalnej tyle dobrze ze we trojke:))) trzymam kciuki Za was dziewczynki

Isia rzeczywiście niezły wyczyn:-)
Mama teraz Ania nie chodziła trzy dni do przedszkola, ze względu na tę połkniętą monetę, więc trochę ominęły nas mrozy. Po urodzeniu małej M ją będzie zawoził a moja mama lub ja będziemy odbierać
Magda bb stymuluj laktację to na pewno szybko się rozkręci małą troszkę podtuczą i będzie ok:tak:
Czy Siwa urodziła?
Dee my dzisiaj zabraliśmy się za malowanie sypialni też rychło w czas;-):-D
Susi ja też bym chętnie odwiedziła fryzjera i troszkę podcięła włosy no i jakiś baleyage, bo mi siwe pasma widać:szok:

magdabbb - nie smuć się, choć wiem, że łatwo tak mówić. Nie denerwuj się tym tak, bo stracisz całkiem pokarm !!! Będzie dobrze zobaczysz, niech m kupi Ci herbatki na laktacje. Powinny pomóc i mała będzie się najadała. W szpitalu dziewczyna miała podobną sytuację (musiała małą dokarmiać) bo nie miała prawie mleka (ale piła herbatki, odciągała co się dało) i laktacja ruszyła. Trzymam mocno kciuki - aby Wasz szybko wypuścili. No wszystkiego naj dla męża - dobrze, że jest z Wami !!!

sylcia - dużo zdrówka, aby żadne choróbsko się nie rozwinęło !!!

A jak tam Nasz stycznio-lutówki? przepraszam ale nie pamiętam Waszych nicków. ruszyło się coś u Was? trzymam kciuki aby tak było ;)

Paluszek oby oby poniedziałek:tak: ale popołudniu bo rano nie ma mnie kto zawieźć do szpitala:-p
Dziś coś mnie brzuchol pobolewa więc olewam wszystko i będę leżeć. M taki mądry i zapisał się do pracy na dzisiaj i jutro:confused2: mówiłam żeby sobie odpuścił ten weekend bo to różnie może być. Wczoraj jak mi ten czop zaczął odchodzić to nieźle się zdenerwował i pluł sobie w brodę że do tej roboty idzie:laugh2: dobrze mu tak, niech myśli co robi i słucha żony

mama jaki Flilipek śliczny. Rośnie chłopak:tak:

Magdabb, ciociu nie stresuj sie i nie denerwuj bo to w laktacji nie pomoze Musisz tez byc troche wypoczeta i spokojna Przystawiaj do cycusia pomasuj je sobie i nie denerwuj sie Choc wiem ze latwo sie mowi, ja mialam dopiero nawal mleczny po 7 dobie ! :O W dzien przystawialam w nocy dokarmialam butelka

Mama 2006, dziekuje i tez mam nadzieje ze sie to bardziej nie rozwinie

Rychło w czas :-)
Witam :-) Madzia z tej strony.
Podglądałam Was nieśmiało.
Teraz jestem już w 37 tc i raczej nie zapeszę końcówki ;)
Chciałabym dołączyć się do Waszego forum :)
Przyjmiecie?

reklama
Witam was sobotnio
Isia moje wielkie gratki. Jak ty tego dokonals kobietko, jestem pelna podziwu :)
Mama ja wuchodzilam z malym do -10, ale dzisiaj w nocy mielismy -17 i sie nie wybietam. Po niedzieli ma przyjsc ocieplenoe to wtefy nsdrobimy.
Magdabb ja tez mam malo pokarmu. Zrobilam juz chyba wszystko co mozliwe zeby zwiekszyc laktacje, troszke przybylo ale i tak nie nadazam prpdukowac. Nie wiem cp jeszcze moge zrobic.

A jamusze ogarnac chatke i przugotowac lososia na kolacje, moi rodzice przyjezdzaja na 4 dni. Jejku jak sie ciesze :)))))))

Buzoaczki

Do góry