reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Hej weekendowo!

Isia
gratuluję! Fajnie, że masz już to za sobą! Też bym chciała!

Ja dziś od rana zabrałam się za sprzątanko, pranie itp. a teraz zamierzam zabrać się za siebie - jakaś maseczka, henna, pazurki i może nawet odrosty zafarbuję, choć wcale ich nie widać, mimo że już miesiąc minął od ostatniego farbowania! Mam w ogóle zaj...ą ochotę odwiedzić moją fryzjerkę i ściąć te włosy w cholerkę, ale szkoda mi ponad półrocznego zapuszczania! Postaram się przeczekać ten najgorszy okres!

Miłego dnia kochane:)

reklama
Hellol :)))

Isia, ojj chlopak ogromnyyy :O i jeszcze na dodatek porod sn :) jeszcze raz gratuluje ciociu :)))

Geniusia, no to juz jest dobrze Jak 37 tydz masz na karku :) ja tez strasznie wyczekiwalam tego tyg

Dee, ojj oby bol zeber minal raz dwa, wiem jakie to moze byc nie przyjemne Mi w 1 i 2 trymestrze dolegaly bardzo bole zeber :(

A mnie gardlo pobolewa, upijam sie wrzatkiem z aronia Oby szybko pomoglo

No dziewczyny my nadal w szpitalu:( pokarmu prawie nie mam, a traci na wadze:( od dzisiaj dopiero zaczynamy ja dokarmiac a ja zaczelam masaze i zabawe z laktatorem! Oczywiscie wylam jak bobr ze moje dziecko prze 3 dni prawie nic nie jadlo, bo one sobie czekaly az mi pokarm sie zacznie:// miejmy nadzieje, ze to wlrotce nastapi i wrocimy do domku! Obiady sa tutaj okropne:( no to ur tatusia spedzamy na sali szpitalnej tyle dobrze ze we trojke:))) trzymam kciuki Za was dziewczynki

Isia rzeczywiście niezły wyczyn:-)
Mama teraz Ania nie chodziła trzy dni do przedszkola, ze względu na tę połkniętą monetę, więc trochę ominęły nas mrozy. Po urodzeniu małej M ją będzie zawoził a moja mama lub ja będziemy odbierać
Magda bb stymuluj laktację to na pewno szybko się rozkręci małą troszkę podtuczą i będzie ok:tak:
Czy Siwa urodziła?
Dee my dzisiaj zabraliśmy się za malowanie sypialni też rychło w czas;-):-D
Susi ja też bym chętnie odwiedziła fryzjera i troszkę podcięła włosy no i jakiś baleyage, bo mi siwe pasma widać:szok:

magdabbb - nie smuć się, choć wiem, że łatwo tak mówić. Nie denerwuj się tym tak, bo stracisz całkiem pokarm !!! Będzie dobrze zobaczysz, niech m kupi Ci herbatki na laktacje. Powinny pomóc i mała będzie się najadała. W szpitalu dziewczyna miała podobną sytuację (musiała małą dokarmiać) bo nie miała prawie mleka (ale piła herbatki, odciągała co się dało) i laktacja ruszyła. Trzymam mocno kciuki - aby Wasz szybko wypuścili. No wszystkiego naj dla męża - dobrze, że jest z Wami !!!

sylcia - dużo zdrówka, aby żadne choróbsko się nie rozwinęło !!!

A jak tam Nasz stycznio-lutówki? przepraszam ale nie pamiętam Waszych nicków. ruszyło się coś u Was? trzymam kciuki aby tak było ;)

Paluszek oby oby poniedziałek:tak: ale popołudniu bo rano nie ma mnie kto zawieźć do szpitala:-p
Dziś coś mnie brzuchol pobolewa więc olewam wszystko i będę leżeć. M taki mądry i zapisał się do pracy na dzisiaj i jutro:confused2: mówiłam żeby sobie odpuścił ten weekend bo to różnie może być. Wczoraj jak mi ten czop zaczął odchodzić to nieźle się zdenerwował i pluł sobie w brodę że do tej roboty idzie:laugh2: dobrze mu tak, niech myśli co robi i słucha żony

mama jaki Flilipek śliczny. Rośnie chłopak:tak:

Magdabb, ciociu nie stresuj sie i nie denerwuj bo to w laktacji nie pomoze Musisz tez byc troche wypoczeta i spokojna Przystawiaj do cycusia pomasuj je sobie i nie denerwuj sie Choc wiem ze latwo sie mowi, ja mialam dopiero nawal mleczny po 7 dobie ! :O W dzien przystawialam w nocy dokarmialam butelka

Mama 2006, dziekuje i tez mam nadzieje ze sie to bardziej nie rozwinie

Rychło w czas :-)
Witam :-) Madzia z tej strony.
Podglądałam Was nieśmiało.
Teraz jestem już w 37 tc i raczej nie zapeszę końcówki ;)
Chciałabym dołączyć się do Waszego forum :)
Przyjmiecie?

reklama
Witam was sobotnio
Isia moje wielkie gratki. Jak ty tego dokonals kobietko, jestem pelna podziwu :)
Mama ja wuchodzilam z malym do -10, ale dzisiaj w nocy mielismy -17 i sie nie wybietam. Po niedzieli ma przyjsc ocieplenoe to wtefy nsdrobimy.
Magdabb ja tez mam malo pokarmu. Zrobilam juz chyba wszystko co mozliwe zeby zwiekszyc laktacje, troszke przybylo ale i tak nie nadazam prpdukowac. Nie wiem cp jeszcze moge zrobic.

A jamusze ogarnac chatke i przugotowac lososia na kolacje, moi rodzice przyjezdzaja na 4 dni. Jejku jak sie ciesze :)))))))

Buzoaczki

Do góry