reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2012

Mitra Tito sama słodycz:)

hooba ciekawa jestem jakie wyobrażenia wzbudzam na podstawie tego co piszę:p z resztą zdjęcia września 2010 więc trochę przeterminowane:D

Vanilia te doktorki tak badają że czopa z reguły ruszą. U mnie to samo po poniedziałkowej wizycie było a jak widać nadal w dwupaku siedzę.

geniusia bądź czujna, ale nie panikuj, niech lepiej synuś jeszcze posiiedzi bo ma jeszcze czas.

betibeti widzę że opieka w pełni specjalistyczna:p dobrze że humor dopisuj, bo to najważniejsze jak i tak musisz leżeć.

reklama
Mitra Tito piękny chłopczyk. Dzieciaczki po cc tak zdrowo cudnie wyglądają bo nie wymęczone porodem. Pięknego macie synka. Tak to chyba był czop, albo jakiś fragment bo przed chwilą coś takiego bardziej galaretowatego było, ale bardzo malutko na razie. M już cały spanikowany:-D

Digitalis tak wiem że czop to długo przed porodem może odejść, ale te nasze chłopy to histeryki:tak: a przynajmniej mój, i to straszny

dzwoniłam właśnie do mojej położnej i ona mówi, że zamiast w niedzielę mam przyjechać jutro wieczorem i ona pomoże mi jutro urodzić ... kurcze tak sobie myślę, że niby jak?? Bo mówiła, że bez kroplówki... to co mi zrobi?? Pęcherz przebije?? Czy wtedy zdążę na jej zmianie?? Co masaż zrobi?? Kurde jestem zdegustowana... i straciłam humorek nie wiem co lepsze i czy faktycznie jakoś mi jutro pomoże ....

Alka robi sie taki masaż szyjki od wewnątrz, trochę bolesne to badanko ale moja przyjaciółka się na coś takiego skusiła i po 5h od tego "badania" samoistnie rozpoczęła się akcja porodowa. .Nic się nie bój tylko idź, jak zmianisz zdanie to przynajmniej kolejny raz ktoś rzuci na Ciebie okiem.
Dzidzia sporawa, nawet bardzo więc im szybciej tym lepiej.

Ostatnia edycja:
przepraszam, że nie odpisałam wszystkim ale cholera nie wygodnie mi siedzieć dzisiaj przed laptopem.
Jakiś taki dziwny ten dzisiaj. Chodze smutna, za chwile mi przechodzi na jakis czas, a w konsekwencji to chce mi się płakać. Martwię się dlaczego nic się nie dzieje i muszę wytrzymać do poniedziałku, żeby czegokolwiek się dowiedzieć.
Brzuch mnie trochę boli, w każdej pozycji mi nie wygodnie, już nawet się nie wsłu****e czy to skurcze czy nie żeby nie robić sobie nadziei.
Byłam dziś też u dermatologa, mam naczyniaka na palcu od 2 msc (ponoć efekt dużej liczby hormonów) i mi go wymrażał, bolało jak cholera a teraz cały palec pulsuje i nic nie mogę zrobić w domu bo to na prawej ręce jest. To juz 3 zabieg ale dzisiaj myślałam, że go walne w łeb tak bolało.

Zdążyłam zauważyć, że Isia urodziła- gratulacje!

Szymonek i Tito przesłodcy !!!

Ostatnia edycja:
Mitra witajcie w domku. Tito uroczy oby Polcia szybko go zaakceptowała:-)
Alka ja bym się chyba zdecydowała na ten masaż, nie jest przyjemny, ale skuteczny:tak:

Antila dzieki :-)
Alka kurcze ale Cie trzymaja :no: kurde jak juz 42/43 tc wg OM to powinni dawno wywolywac. Idz koniecznie jutro do szpitala :-)

Isia to jeszcze raz tu 8wiem, ze na tamten temat rzadziej zagladasz) ogromne gratulacje, duzo zdroweczka dla Was obojga no i bedzie co nosic na rekach, bo chlop jak sie patrzy z Martinka :-)

digitalis no przede wszystkim wyobrażałam sobie Ciebie jako jasnowłosą kobietę - nie pytaj dlaczego, bo nie wiem:rofl2:. no i bardzo młodziutko wyglądasz jak na mamę wtedy chyba (jak dobrze liczę) 3 latka :-). A synek to chyba do Ciebie podobny ?

Dziewczyny, widzę, że sezon na lutówki rozpoczęty pełną parą, na początku nieśmiało 1 na kilka tygodni a z 1 lutym rozwiązał się woreczek. Coś czuję, że będę ostatnia :baffled:
Isia, jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE, ucałuj od Cioci swoje 4,551kg Szczęścia
Odnośnie zdjęć dodanych do galerii, to rozpływam się nad wszystkimi na raz i nad każdym z osobna, dzieciaczki są po prostu BOSKIE, takie do wycałowania, wytulenia i ukochania. Niech zdrowo rosną!!!

reklama
hooba ano 3 latka miał wtedy, a młodo na tym zdjęciu wyglądam to fakt, ale powiem Ci że moja starsza siostra wygląda jeszcze młodziej (spirytusu do ciasta jej nie sprzedają w sklepie) a ma już 3 synów:D a z tym podobieństwem to pół na pół, teraz bardziej do męża podobny, wcześniej do mnie.

Isia ogromne gratulacje, nie mogłam sie doczekać, zwłaszcza że to już prawie dobę wszystko trwało. Gratuluję wielkiego "maluszka" oby rósł zdrowo:) a Ty szybko wracaj do siebie, bo znając życie dalej na pełnych obrotach będziesz;)

Do góry