U
Użytkownik Usunięty
Gość
mama2006 - ja mam wade wzroku -na jedno oko -8, na drugie -6... lekarz juz krecil glowa, ze naturalny porod raczej odpada - ostateczna decyzja bedzie nalezec do okulisty, ja w sumie boje sie powiklan po cc, ale boje sie tez duzego wysilku i poglebienia wady, zwlaszcza ze chcialabym miec wiecej niz jedno dziecko.
Dziewczyny, jestem ogólnie dzisiaj przerazona, mam brazowy sluz, lekarz ostatnio mnie uprzedzał, że krwiak, od którego mialam plamienia, moze sie nie wchlonac calkowicie i czesc zostanie wydalona... boje sie zeby ten brazowy sluz to wlasnie bylo oczyszczanie z tego starego krwiaka... nic innego, boli brzucha na szczescie nie mam, wiec moze wszystko bedzie ok?
Dziewczyny, jestem ogólnie dzisiaj przerazona, mam brazowy sluz, lekarz ostatnio mnie uprzedzał, że krwiak, od którego mialam plamienia, moze sie nie wchlonac calkowicie i czesc zostanie wydalona... boje sie zeby ten brazowy sluz to wlasnie bylo oczyszczanie z tego starego krwiaka... nic innego, boli brzucha na szczescie nie mam, wiec moze wszystko bedzie ok?
Ostatnio edytowane przez moderatora: