reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

reklama
hej dziewczyny:-)chciałam się przywitać:tak:

Witamy
Mamy tak samo na imie :-D
Zycze zdrowej i spokojnej ciazy;-)
Ja słyszałam wczoraj serduszko - cudne uczucie:)

Maluszek ma ok. 2 cm :) Termin ok. 01.02
To bedziesz jedna z 1 mam z Lutego:tak::tak:Gratuluje serduszka:-)

hooba- Witaj;-)
zrobiłam 2 testy i wyszły pozytywnie:) termin wyliczony w internecie to 25.02.2012.
więc witam Was wszystkie serdecznie!!!:) jednak wizyte u gin mam dopiero za 2 tyg:(
Gratuluje :tak:tez zrobilam dwa jeden dwa dni po terminie @ a drugi 1tydzien i dwa dni pozniej:tak:
Mamy ten sam termin :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dja tez mam miedzy 22 albo 25 :tak:

Witam nowe dziewczyny;) Tylko patrzec jak bedzie przybywać, nas i zupełnie nowych tematów:) Fajnie! Ja juz nie moge doczekać się końca 12 tyg ciąży, wtedy troszke odetchnę:)

Witam

Gratuluje zafasolkowanym:) Dawno mnie tu nie było. Widziałam wczoraj nasze maleństwo na usg... wszystko wporządku:) kolejna wizyta 25 lipca:)
Termin mam na 17 lutego, usg na 15 lutego, może jeszcze w walentynki trafi:)
Widze, że nas przybywa:)

Ale Wy szybko piszecie, ciężko za Wami nadążyć ;)

Witam nowe lutowe mamusie.

Natalia26 - ja w poniedziałek byłam u lekarza i miałam USG-ie lekarz stwierdził, że jestem w 7 tygodniu i mój skarbeczek ma 7,5mm ;) Nie masz co się martwić. Ja myślałam, że moja ciąża jest starsza, a tu niespodzianka ;)

Co do USG w 12 tyg. Jeszcze nie dostałam na nie skierowania. Pamiętam, że jak byłam w ciąży z Kubą to poszłam prywatnie na takie USGie (przezierności karkowej) teraz wyczytałam, że takie USGie jest na NFZ więc super ;) No ale u mnie będzie 12tydz. dopiero na początku sierpnia więc jeszcze cały miesiąc przedemną :p

Ja czuję się teraz w miarę dobrze, mdłości są nadal, czasem mnie zagoni do WC ale bez większych ekscesów (wymiotów), senność już sobie poszła - nie śpię tak jak na początku. Teraz mam więcej energii. Smak mi się bardzo wyostrzył i muszę mieć wszystko dobrze doprawione ;) (.)(.) troszkę bolą przy dotyku najbardziej. Po za tym ok ;)

Życzę Wam spokojnych reszty miesięcy :p

Ostatnia edycja:
reklama
mama2006 jestesmy dokladnie w tych samych dniach ciazy:) mi sennosc po trochu tez juz przechodzi, wczesniej spalam prawie caly dzien, a teraz spie w nocy 9 h a w dzien tylko 2-3 h.
za to dostaje migreny, z cala aura i innymi atrakcjami.... nigdy mnie glowa nawet nie bolala, a tu migreny w ciazy. jeszcze nie wiem jak sobie z nimi radzic....
z dolegliwosci to troche przeszly mi tez juz mdlosci - oraz bole w pachwinach pojawiaja sie tez co raz rzadziej.
od paru dni tez leze wiec plamienia ustaly, czekam, az krwiak sie wchlonie:)

Do góry