reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
hej dziewczyny:-)chciałam się przywitać:tak:

Witamy
Mamy tak samo na imie :-D
Zycze zdrowej i spokojnej ciazy;-)
Ja słyszałam wczoraj serduszko - cudne uczucie:)

Maluszek ma ok. 2 cm :) Termin ok. 01.02
To bedziesz jedna z 1 mam z Lutego:tak::tak:Gratuluje serduszka:-)

hooba- Witaj;-)
zrobiłam 2 testy i wyszły pozytywnie:) termin wyliczony w internecie to 25.02.2012.
więc witam Was wszystkie serdecznie!!!:) jednak wizyte u gin mam dopiero za 2 tyg:(
Gratuluje :tak:tez zrobilam dwa jeden dwa dni po terminie @ a drugi 1tydzien i dwa dni pozniej:tak:
Mamy ten sam termin :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dja tez mam miedzy 22 albo 25 :tak:

Witam nowe dziewczyny;) Tylko patrzec jak bedzie przybywać, nas i zupełnie nowych tematów:) Fajnie! Ja juz nie moge doczekać się końca 12 tyg ciąży, wtedy troszke odetchnę:)

Witam

Gratuluje zafasolkowanym:) Dawno mnie tu nie było. Widziałam wczoraj nasze maleństwo na usg... wszystko wporządku:) kolejna wizyta 25 lipca:)
Termin mam na 17 lutego, usg na 15 lutego, może jeszcze w walentynki trafi:)
Widze, że nas przybywa:)

Ale Wy szybko piszecie, ciężko za Wami nadążyć ;)

Witam nowe lutowe mamusie.

Natalia26 - ja w poniedziałek byłam u lekarza i miałam USG-ie lekarz stwierdził, że jestem w 7 tygodniu i mój skarbeczek ma 7,5mm ;) Nie masz co się martwić. Ja myślałam, że moja ciąża jest starsza, a tu niespodzianka ;)

Co do USG w 12 tyg. Jeszcze nie dostałam na nie skierowania. Pamiętam, że jak byłam w ciąży z Kubą to poszłam prywatnie na takie USGie (przezierności karkowej) teraz wyczytałam, że takie USGie jest na NFZ więc super ;) No ale u mnie będzie 12tydz. dopiero na początku sierpnia więc jeszcze cały miesiąc przedemną :p

Ja czuję się teraz w miarę dobrze, mdłości są nadal, czasem mnie zagoni do WC ale bez większych ekscesów (wymiotów), senność już sobie poszła - nie śpię tak jak na początku. Teraz mam więcej energii. Smak mi się bardzo wyostrzył i muszę mieć wszystko dobrze doprawione ;) (.)(.) troszkę bolą przy dotyku najbardziej. Po za tym ok ;)

Życzę Wam spokojnych reszty miesięcy :p

Ostatnia edycja:
reklama
mama2006 jestesmy dokladnie w tych samych dniach ciazy:) mi sennosc po trochu tez juz przechodzi, wczesniej spalam prawie caly dzien, a teraz spie w nocy 9 h a w dzien tylko 2-3 h.
za to dostaje migreny, z cala aura i innymi atrakcjami.... nigdy mnie glowa nawet nie bolala, a tu migreny w ciazy. jeszcze nie wiem jak sobie z nimi radzic....
z dolegliwosci to troche przeszly mi tez juz mdlosci - oraz bole w pachwinach pojawiaja sie tez co raz rzadziej.
od paru dni tez leze wiec plamienia ustaly, czekam, az krwiak sie wchlonie:)

Do góry