reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
Witam
Nocka jakoś minęła.Dziś jakoś czuję więcej energii:-)
Dziewczynki to mamy Nasz wyczekiwany LUTY!!!!
Ani83 nie no może ustami nie urodzisz ale to było dobre ha ha
Dagrab super gratulacje
Isia no nie wierze w to co widzę ty leżysz :szok: Fotka super:tak:
Magda Natalia wy też pewnie już po Gratki:-)
Mirta trzymam kciuki,może już jesteś po?
Magdabb aż sama się wzruszyłam.Super że już po Gratulacje
Kitek super że wyniki się poprawiły
Olcia trzy mam kciuki żeby się udało
Dziewczyny wy tyle produkujecie że ciężko was nadrobić.
Ja już po kawce,dobrze się czuję może wezmę się za jakieś porządki.
Zajrzę na inne wątki bo tam też dużo się dzieję.
Miłego dnia kobietki

łoooo jezuniu ale naprodukowałyście ... chciałam na szybko zajrzeć co słychać, ale widzę, że będę musiała poświęcić temu więcej czasu ... no ale to później... teraz lecę na spacer - chodzę, chodzę - może coś wychodzę :rofl2:

Miluśkiego dnia dla Was !!!

Noooo - dotrwałam do lutego i oficjalnie mogę być lutówką heheh bo już na marzec to mam nadzieję, że mój synek nie ma planów :-p

No to luty pięknie się Nam zaczął jak tyle dzieciaczków się urodziło. Gratulacje dla Was !!!

A ja dzisiaj nockę miałam super, Filipek w dzień się wymęczył - chyba miał kolkę. Jak zrobił kupkę to mu przeszło, jak ręką odjął. Zjadł o 23ej i przespał nockę do 7mej rano. Ja padłam razem z nim. Wczoraj po odciągnięciu mleka dostałam zawrotów głowy - w dzień też mi się pojawiają. Nie podoba mi się to - chyba jakaś anemia się mi przyplątała.

Mitra
- fajnie, że się odezwałaś bo już się martwiłyśmy. Trzymam kciuki za cc, będzie dobrze !!!

Pluszcze - wiem, że się denerwujesz i boisz - ale pomyśl sobie w tą stronę niedługo zobaczysz Leonka ;)

Isia - ale cudnego masz kociak ;) uwielbiam takie, śliczne są ;D

No i witam nowe styczniowe-lutówki. A ja to styczniówka jestem, bo wcześniej urodziłam. Ale zostaję na lutówkach już ;) tu mi dobrze :D

Olcia - miłego spacerowania. Niech Juniorek się mamusi posłucha i wyjdzie ;)

Kitek - się uśmiałam nad tym Twoim snem o ,,urodzonej innej istotce,,

Lady - bardzo przykre co Was spotkało. Tulę mocno. Teraz macie nagrodę za Wasze smutki i już niedługo będzie Wasz dzidziuś z Wami !!!

myszka - wierzę, że jest Ci smutno i źle... choć ja tego nie przeżyłam. Przytulam mocno i trzymam kciuki za szybkie zaciążenie !!!

Dee - super, że obyło się bez bakterii ;) oby tak dalej.

To tyle zmykam, Filip się kręci - zaraz znów akcja CYC będzie.

Magdab-kochana Gratulacje niech Wam maleństwo zdrowo rośnie!!!!super!!!!

Pluszaczek-kochana nie stresuj się!!!łatwo się mówi ale musisz być dzielna!jutro będziesz tulić i całować swoje maleństwo :tak:wszystko bedzie dobrze dasz rade!!!!

luty się zaczął i już się dziewczyny rozpakowywują:tak:kircze będą babelki lutowe pełną gembą-zaczynają luty

Rany z tej radochy i poodekscytowania tak się zakręciłam że niewiem już komu jeszcze miaąłm pogratulować:-)

Gratki dla mamuś które urodziły:tak:niech maluszki zdrowo rosną!!!!

Isia-no ni wierze ty sobie leżysz:szok:kocurek widać na krok Cię nieodstępuje!!!fajna fotka.

OlciaLolcia-tylko nieprzesadź z tym spacerowaniem!!!!generalnie to podziwiam Cię ja to za chiny bym na spacer nie posżła jak taki mróz,jedynie po 14 wsiade w auto -5minut jazdy i jestem w przedszkolu.

Dziś m zakupił w przedszkolu zdiecia od fotografa z balu przebierańców,super słodkie są napatrzeć się nie moge!!!!tylko szkoda że moja chinka taka powaga na kazdej fotce -mógł fotograf powiedzieć to napewno by się smerfetka uśmiechnęła.

Nic musze spadać wstawiać mięsko i ziemniaczki do piekarnika czas na robienie obiadku aż godzina mi została no i musze jeszcze głowe umyć.

Miłego dzionka kochane zerkne potem jak już pobawie się z małą i uporam z prasowaniem

wstawiłam pranie części z wózka, bo stał w piwnicy i trzeba wszystko odświeżyć !!
zupka też już się gotuje :)
zjadłam batona i popiłam herbatą z cytryną i teraz mam zgagę :(
no i piszę listę mężowi, żeby wiedział co ma mi wziąć na po porodzie do szpitala, co na wyjście, co ma zrobić w domu-a co nie będzie miał czasu na głupoty:-p już widzę jaki będzie "szczęśliwy" jak wróci z pracy i zapozna się z zadaniami hihihihi pewnie będzie pytanie, czemu na liście nie ma opijania Małej;-)

mama2006 a może jakieś zelazo sobie łykaj i migiem na morfologie...albo to oslabienie ale ladnie Ci synek przespał nockę :)

Alka uważaj żeby Ci kuper nie odpadł od tego mrozu:-D swoją droga...poczekaj na mnie co...;-)

mnie coś muli. Od rana sprzatalam było czysciutko to mój łobuziak znowu nabałaganił i od nowa to samo...a skurczy zeeeeero powoli aczynam mieć dolka znowu

galaway pytałas ile nas ze stycznia zostało...ze sztuk 4 badz 5 ;)

Wróciliśmy ze sklepu i zgłupiałam. Nie mam pojęcia jakie kosmetyki kupić dla małej :baffled:
Kupiłam Nivea Żel do kąpieli (ciałko i włosy) i krem na każdą pogodę ... Oliwkę w żelu mam Johnsona więc póki co starczy i posiadam Sudokrem (dostałam od kumpeli). Kupować jakieś pudry kremy itp? Nie mam pojęcia co mi jest potrzebne :no::no::no:

reklama
ogromne gratulacje dla pierwszych lutowych mamusiek!!!!

U nas dalej nic, ale czym dłużej czekam tym bardziej zaczynam myśleć, że może się okazać coś nie tak na końcu....:szok:

Co do KTG to mój lekarz nie ma w gabinecie, chociaż chodzę prywatnie i mam się na nie zgłosić 2 dni po terminie, czyli 9 lutego do szpitala, gdyby oczywiście wcześniej nic się nie zaczęło. Do tej pory nie miałam robionego ani raz...

Do góry