reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Bry !!! witamy sie przy śniadanku:-D mały szlaeje od wczesnych godzin :-Da ja niespie razem z nim bo korzytam jeszcze z tego ze mnie tam masuje od srodka :-)

anamari w kazdym szpitalu zdarzaja sie jakies złe przypadki przy porodzie i na to nie ma reguły ...chyba nie powiesz mi ze w Tychach wszytkie porody kończa sie super ..bo w to nie uwierze .... ja pomimo ze w tyskim spzitalu pracuje tesc mojej kuzynki (ginekolog) to nie chciałąbym tam rodzic za żadne skarby świata ... choc wiem ze on zajoł by sie mna odpowiednio ...

Edda popieram CIe :tak:

ciesze sie ze nie tylko ja jestem za smoczkiem od samego początku ... oj zeby tylko mały chciał go ssac :-)

MIłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny. No to doczekałam się. Pierwsza w życiu zgaga już za mną. A to przez moją głupotę bp za chciało mi się zupki chińskiej. No ale przecież mam Was i bardzo dobrze wiem, ze migdały pomagają na zgagę. Całe szczęście miałam w domu migdały. W plastrach bo w plastrach, ale ważne, ze od razu pomogło. A dziś od rana dziwnie się czuję. Przewrocilam się nad ranem z prawego na lewy bok i jak mi się zaczęło kręcić w głowie. Do teraz się czuję dziwnie. Niedobrze mi i w ogóle jakoś tak dziwnie :-(

Edda super ze migdały ci pomagaja na zgage:tak: bo mi nie pomaga nic i musze z nia zyc :-p kurcze nie mam pojecia czemu mozesz sie tak czuc ... hmmm

kurcze a u mnie w szpitalu smoczki są zabronione więc dopiero w domu będę mogła dać ;-) chyba że jak mała będzie miała dużą potrzebę ssania to mąż mi przywiezie i jakoś pokryjomu będę dawać :-D
Edda mi tak jak Monili migdały ni epomagają a tabletki tylko na chwilę.

małkus ale dziwnie, że nie pozwalają smoczków dawać. Ja mam już kupiony, baaa nawet wysterylizowany i spakowany. Aha bo zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj się ogarnęłam i spakowałam. Parę rzeczy jeszcze dorzucę i jestem ready. A właśnie a wy pakujecie do jednej walizki i Wasze i dzidziusiowe rzeczy ? Czy jakoś osobno czy jak ?
Dziś piorę rzeczy małej i jak przyjdzie materac to rozkładamy łóżeczko .

Już się domyślam skąd u mnie te zawroty głowy i mdłości. Prawdopodobnie mała uciskała mi na żyłę główną, bo sypiam też na plecach. Więc już wiem , że od dziś tak spać nie będę.

Edda no w niektórych szpitalach nei możńa, ten szpital ma jakiś certyfikat przyjazny dziecku i tam ni ewolno ani butelek ani smoczków bo jest nastawienie na karmienie piersią ;-) a jak matka nie ma pokarmu to sobie radzą chyba strzykawkami czy jakoś tak bo butelki nie wolno :-) ale ja już mam kupione smoczki tylko w domciu poczekają.
Ja się pakuję do jednej walizki razem z dzidziusiem :-)

witam
u nas pytaja czy chce sie karmic piersi czy butelka czy mieszany pokarm, maja jednorazowe butelki i mozna dokarmiac ,ale nie wolno zaznaczyc ze tylko piersia bo nie dadza butli :tak:

no widzisz Verita, taki bezsens tam jest, nic na to nie poradzę ;-) na szczęście ja chcę karmić piersią więc się tym nie przejmuję tylko faktycznie tymi smoczkami się amrtwię :-D

Edda ja wsio pakuje do jednej torby :-D tylko rzeczy małego do reklamowki dodatkowo zeby mi sie po torbie nie walały :-p

ja wczoraj pytałam połoznej o karmienie ... i powiedziałą ze wiadomo jesli z jakisch przyczyn nie karmi sie piersia to oni dawaja swoje mleko te w jednorazowych butelkach i nie ma z tym problemu ;-)

reklama
Edda ja nas spakowałam w jedną torbę ;-)
Małkus ale dziwnie z tymi smoczkami ja mam zamiar wziąć już do szpitala

mój P. Dzwonił z pracy i dziś u niego w firmie robią wielkie zebranie o 14 nawet pracowników z L4 ściągają i oczywiście już poszła plota że będą zwalniać wszystkich siedzę i odliczam minuty do tej 14 niepotrzebnie mi o tym mówił bo tylko się zdenerwowałam

mam pytanie bo mój mąż był teraz na zwolnieniu na małego a że ja nie pracuje to teraz chcą zaświadczenia że nie mogłam się zająć młodym tylko nie wiem po taki świstek to do gina musze iść czy do pediatry?

Do góry