reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Trzymcie sie, dacie rade:)

Ja w 1ciazy nie mialam tego testu, teraz mialam, ale zle nie bylo, do wypicia soczek i badanie tylko na czczo i po godzinie, a po pobraniu dostalam sok i taka hmm niby drozdzowka niby ciasto, narodowy przysmak...Bardzo lubie:) Choc i tak wzielam ze soba cos do jedzenia, wlasnie zeby zjesc po badaniu.:)

Ja sobie caly czas leze, a tu 9 dochodzi... Trzeba sie zwlec z tego lozka:)

myg gratuluje świetnego wyniku :) To w Święta możesz wszstkiego kosztować :-)
edda89 trzymam kciuki :)

Mnie glukoza czeka teraz w poniedziałek...Mam nadzieje,że wyniki bedą dobre bo troszke sie obawiam-mam chcenie na słodkie przy synku ;-)ale trzeba myśleć pozytywnie.
Ja raczej nie bede sie bawić w wielorazowe,wole pampersy no chyba,że tak jak pisze Karolina-maluszek nie bedzie znosił pampersów to wtedy również bede zmuszona...

Daję znać, że znowu jest promocja na pampersy w aptece DOZ :)

Pampers Premium Care, Mini, 72 szt - Portal Dbam o Zdrowie

Ja nie myślałam w ogóle o pieluchach wielorazowych. Jakoś może mało ekologiczne podejście, ale nastawiłam się od razu na
pampersy i tyle.

Jeny dziewczyny dzisiaj zaczynam 30 tydzień! Szok!
Z tej okazji się zmierzyłam - 97 cm w obwodzie oraz 7 kg na plusie (z 64 kg na 71kg)

Dzien dobry:)

Jak was tak czytam o tych badaniach glukozy to z tego wszystkiego chyba najgorszy jest głód? Bo powiedz ciezarnej, ze zje dopiero po kilku godz po obudzeniu, jak ja np budze sie i juz lece na sniadanie. Wspolczuje tym co maja badanie przed soba i gratuluje tym po. Jestescie Wielkie:-)

reklama
Myg super wyniki!
Marta Edda powodzenia na badaniu ;-)
a ja leże i oglądam na dobre i na złe bo wczoraj padłam nawet nie wiem kiedy na śniadanie zjadłam tabliczke i czekolady zaraz jeszcze musze na uczelnie podskoczyć i do banku a tak mi się chce że nie wiem :/

Do góry