reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Wróciłam do domku i wreszcie mogę napisać. Żyję :-) Macie rację, najgorsze jest to, że idzie się na głodnego. Jak wypiłam to tak mi się słabo zrobiło, że szok. Bałam się wstać, bo bym padła. Ale jak już minęło to ok. Spotkałam jeszcze koleżankę z gimnazjum, też w ciąży i też glukoza także raźniej nam było :-)
Edda świetnie, że szybko Ci minęło. Ja mam wyniki dopiero jutro. Trzymam kciuki :-)
Magdulajtka przykro mi. Ale dasz radę, możecie się wspierać z Selerową. Razem raźniej, dacie radę :tak:
Gabi gratulacje dla synka, to ogromny krok
Kesti powodzenia :-)

reklama
Ładna dzis byla pogoda wiec wzielam sie wkoncu za sprzatanie ogrodu przed zima, wykopalam cebule kwiatow i wykarczowalam te okropne suche kwiaty.
I caly dzien gotuje (czasem mnie najdzie i siedze caly dzien w kuchni) zrobilam juz zupe ogorkowa, zapiekanka makaronowa sie piecze, a wczesniej upieklam drożdżówke i pachnie pieknie w calym domu:-)
Narzekałam, ze nie mam sily a tu prosze:-)

Milego wieczoru dziewczyny:)

Ja juz wyniki odebralam :-) Wyniki piekne. Gluloza przed 73 a po 90. W moczu mi wyszlo bialko opal ale jutro powtorze bo nacudowalam z tym moczem rano no i jak zwykle CRP podwyzszone.

Ehhh dziewczyny mam jakiegoś pecha dzisiaj!! Wczoraj o 23 stanełam pod blokiem na miejscu dla niepełnosprawnych bo były tylko takie wolne no a tylko jeden niepełnosprawny jest w bloku a on już sobie stał, więc stanełam. Dzisiaj rano kartka z nakazem wstawienia się :angry: Potem ta wizyta :confused: a na koniec piękna wizyta w aptece i uwalenie 100zł na leki, pięknie poprostu pięknie! Byłam w tej straży miejskiej i jakoś mi sie udało ich na brzuch i fakt że mandat wypisywał mi mój znajomy :-p urobić :-) skończyło się na pouczeniu na szczęście. Miałam pisać referat ale już mi sie ryczeć chce, zaraz pewnie pójde w kimono.

karolina - skąd ty tyle siły masz (i ochoty)...ja mam lenia jak cholercia...:-D
edda - no super wynik a tak panikowałaś ;-)
myg - nie denerwuj się kochana, choć wiem że dobrze mi to mówić... napij się herbatki i się połóż a jutro na pewno będzie lepszy dzień :tak:

gabi84 Ja to panikara jestem :D Ale ciesze się, że mogę bez problemu pochłaniać wszystko :D
myg też mi się udało wykręcić z mandatu dzięki brzuszkowi. Trzeba sobie radzić :):) Lekarstwa są drogie a w szczególności Duphaston. No ale już niedługo nam zostało :D:D

Hej dziewczyny! Jestem nowa tutaj. Mam pytanie czy któraś z was się orientuje czy w medeorze można mieć planowaną cesarkę na nfz ? ze wskazań lub na życzenie?

reklama
Do góry