reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

myg jesli nie chcesz wydawac niewazne ile, to nie kupuj nowego stroju. Wazne abys Ty czula sie komfortowo, a co mysla inni to ich sprawa:)

reklama
Witam się znowu dość późno :)
Myg ja myślę, że rzeczywiście nie ma się co wykosztowywać na parę razy...A w bikini będziesz bardzo ładnie wyglądać z brzuszkiem :-)
Hai24 nie martw się, nie tylko Ty nie masz weny na zakupy i inne takie. Ja też jeszcze nic nie robię i nawet tak bardzo mnie nie ciągnie...Po prostu uważam, że mam na to jeszcze czas i się nie stresuję za wcześnie. Dopiero w listopadzie zamierzam porządkować pokój i wtedy dopiero będę wszystko układać itd. Także nie ma co siać paniki, na pewno zdążymy ze wszystkim :-)
Edda89 ja jeszcze nie robiłam nigdy glukozy, ale też słyszałam, że nie najlepiej smakuje. Ale tak jak mówi Hai24 po prostu musimy stawić temu czoła i już ;-)
Kari79 rzeczywiście ten rok jest strasznie "urodziwy" w kleszcze :baffled: Mnie na szczęście się nie przytrafiło, ale nie zazdroszczę nikomu, bo to niebezpieczne jest bardzo. Dobrze, że u synka skończyło się bez kłopotów, ale co się nerwów najadłaś to Twoje...

U mnie dzień znowu dość zajęty. Odebrałyśmy babcię, oko naprawione miejmy nadzieję, ale za to głodna wróciła...Jednak racje żywieniowe w szpitalu to porażka :/ Ważne, że już odpoczywa i spokojnie dojdzie do siebie :-) Poza tym mąż jeszcze kilka godzin w domu, pizzy starczyło na dwa dni (wyszła pyszna :-)) więc dziś spokój z obiadem. Za to nosa mi leci, gardło pobolewa...mam nadzieję, że przejdzie.
Za to coś cicho na naszym forum dziś. Gdzie Sylwia9, Katia, Kerna...no szok jakie wszystkie zajęte ;-)

edit. Myg nie jesteś sama ;)

Marta nie byłam jednak na basenie leń mnie złapał i 2h spałam:confused: Jak cie coś bierze to już do łóżka sie pakuj bo potem będzie tylko gorzej, niestety:nerd:

Myg racja. Mam zamiar cały weekend w łóżku przeleżeć. Jeszcze męża przed wyjściem o mleko z miodem poproszę, a później męka przy wygrzewaniu się :/ Ciekawe jak się to spodoba maluchowi...
A basen nie zając nie ucieknie ;-)

hej dziewczyny, glukoza nie jest taka straszna, trzeba maly kubek mega ulepku wypic i tyle, kazda powinna to badanie zrobić od 24 tc do chyba 30 tc, mój gin pojeb pan docencik kazal mi zrobić w 20 tc i tak chyba będę musiala to badanie powtórzyć, bo zmieniłam rzecz jasna ginekologa i nowa gin powiedziała,ze to idiotyzm i kto mi tak wcześnie zlecil to badanie, tak wiec same widzicie teoria się potwiredz,ze nie tytuly swiadcza o dobrym lekarzu, jestem tak wpierdo lona na tego docencika :wściekła/y:,ze wrabalabym mu miedzy oczy, a za kazda wizyte w zebach 200 zl, to mogl chociaż normalnie mi zlecac badania.

Odnośnie glukozy, nie jest to horror :-D ale jest bardzo, bardzo słodkie. Mi trochę słabo było potem, bo trzeba odczekać 2h po wypiciu i pobranie krwi.

Kari ja pracuję w głębi osiedla ;-) Odnośnie kleszczy to paskudna sprawa, a Wy macie jakąś działkę? Skąd tyle tych kleszczy? My mamy działkę w lesie od ponad 10 lat i odpukać nikt z nas nigdy nie złapał kleszcza, no za wyjątkiem psa ;-)Karolina w Poslce wszystkim ciężarnym zalecają zrobienie tego badania w okresie o którym pisze Kasoku
marta zdrówka
hai Gratuluję drugiego synka. Dobrze że ze starszakiem skończyło się tylko na strachu ale doskonale wiem co czułaś. Strach o dziecko jest ogromny.

Ja wcinam właśnie pomelo ale jeszcze nie jest takie jak zimą.:no:

reklama
macie racje. Musimy to przezyc i koniec. Karolina wyczytalam ze niby powinny dziewczyny z BMI >27 wiek >35 lat, urodzenie dziecka >4kg, cukrzyca w rodzinie. Ale moj gin zleca wszystkim. I wiekszosc pewnie tak robi. Pewnie Ci zleci nast. razem. Moj tez by teraz nie wspomnial gdybym nie spytala. Powiedzial ze na nast. raz zleci.

Do góry