reklama
Sylwia9
Fanka BB :)
hej dziewczynki dopisuje się do forum , co prawda mam termin na 26 stycznia a nie lutego ale nikt styczniówek nie dodał
Sąąąą Styczniówki
Myg na tym się nie znam, ale wydaje mi się że nie ma co przedobrzyć...
Beti1986
Fanka BB :)
ja dzis chcialm sobie wlanise kupic sledzie i przy stoisku moj maly wola "mam kupe" wiec biegiem do kasy i do toalety a ze sledzi nici hehe
sylwia9 wedzone na cieplo nie jest surowe a na zimno jest ale moim zdaniem no kurcze sledz to kultowe danie dla ciezarnych nie popadajmy w paranoje
myg mi sie zdaje, ze mozesz coedziennie pocwiczyc
sylwia9 wedzone na cieplo nie jest surowe a na zimno jest ale moim zdaniem no kurcze sledz to kultowe danie dla ciezarnych nie popadajmy w paranoje
myg mi sie zdaje, ze mozesz coedziennie pocwiczyc
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
no trochę się ruszyłam w szafkach w kuchni posprzątałam poodkurzałam zapiekankę śmieciową zrobiłam zaraz będę ją jeść bo mi się już na małżonka nie chce czekać spóźnia się to będzie jadł odgrzewane nie i nawet słonko wyszło to się na spacer kopsnę żeby dupsko rozruszać
A mnie coś bierze wczoraj miałam katar a dziś tak zatoki mnie bolą że nie mam siły z wyra wstać chwała Bogu mój synek jest dziś bard
zo wyrozumiały i ładnie się sam bawi trochę di go szkoda że tak w domu całe popołudnie spędzamy ale nie mam siły wyjśc z domu :-(
myślicie że mogę sobie zrobić inhalacje z soli fizjologicznej ?
Myg jeśli dobrze się czujesz i lekarz nie widzi przeciwskazań to wydaje mi się że możesz codziennie ćwiczyć ;-)
u was ładnie się za oknem zrobiło a u mnie dalej brzydko i pochmurno dziś już nawet założyłam zimową kurtke
zo wyrozumiały i ładnie się sam bawi trochę di go szkoda że tak w domu całe popołudnie spędzamy ale nie mam siły wyjśc z domu :-(
myślicie że mogę sobie zrobić inhalacje z soli fizjologicznej ?
Myg jeśli dobrze się czujesz i lekarz nie widzi przeciwskazań to wydaje mi się że możesz codziennie ćwiczyć ;-)
u was ładnie się za oknem zrobiło a u mnie dalej brzydko i pochmurno dziś już nawet założyłam zimową kurtke
reklama
Teraz takie czasy jedni chodzą w pół butach a inni w kozakach tzw. free style Mi to pasuje, ja osobiście kozaki mam wyciagnięte i w nich chodze bo pare razy już zmarzłam a płaszczyk zimowo jesienny też wykorzystuje puki sie w niego mieszcze
Pije sobie herbate miętową, miałam już dosyc tych czerwonych świństew. A dziewczyny jakie wy herbatki pijecie? Wyczytałam że na końcu ciazy z liści malin jest wskazana że na lepszy poród idzie? Aż takie cuda by to działało ?:>
Pije sobie herbate miętową, miałam już dosyc tych czerwonych świństew. A dziewczyny jakie wy herbatki pijecie? Wyczytałam że na końcu ciazy z liści malin jest wskazana że na lepszy poród idzie? Aż takie cuda by to działało ?:>