reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
ja dzis chcialm sobie wlanise kupic sledzie i przy stoisku moj maly wola "mam kupe" wiec biegiem do kasy i do toalety a ze sledzi nici hehe

sylwia9 wedzone na cieplo nie jest surowe a na zimno jest:) ale moim zdaniem no kurcze sledz to kultowe danie dla ciezarnych;) nie popadajmy w paranoje;)

myg mi sie zdaje, ze mozesz coedziennie pocwiczyc:)

no trochę się ruszyłam w szafkach w kuchni posprzątałam poodkurzałam zapiekankę śmieciową zrobiłam zaraz będę ją jeść bo mi się już na małżonka nie chce czekać spóźnia się to będzie jadł odgrzewane nie :-D i nawet słonko wyszło to się na spacer kopsnę żeby dupsko rozruszać

Grzechotko ładną mamy końcówkę dnia, prawda? :tak: Tak pięknie jesiennie się zrobiło.

Beti :-) Z kupą nie ma żartów. Wszystkie nas to czeka. Dobrze, że byliście w supermarkecie. Na targu z toaletą mogłoby być gorzej.

A mnie coś bierze wczoraj miałam katar a dziś tak zatoki mnie bolą że nie mam siły z wyra wstać chwała Bogu mój synek jest dziś bard
zo wyrozumiały i ładnie się sam bawi trochę di go szkoda że tak w domu całe popołudnie spędzamy ale nie mam siły wyjśc z domu :-(
myślicie że mogę sobie zrobić inhalacje z soli fizjologicznej ?
Myg jeśli dobrze się czujesz i lekarz nie widzi przeciwskazań to wydaje mi się że możesz codziennie ćwiczyć ;-)
u was ładnie się za oknem zrobiło a u mnie dalej brzydko i pochmurno dziś już nawet założyłam zimową kurtke

Magdzik zimowa kurtka? WOW! Myślę, że można robić takie inhalacje, ale może niech bardziej znające się dziewczyny się wypowiedzą.

Katia teraz jak lezałam w szpitalu to widziałysmy z kolezanka z sali kobitke ktora szła w zimowym płaszczu i zimowej czapce :-p haha zgupłysmy bo nie wiedziałysmy czy jest tak zimno czy se babka jaja robi :-p hahah

reklama
Teraz takie czasy jedni chodzą w pół butach a inni w kozakach :-D tzw. free style:tak: Mi to pasuje, ja osobiście kozaki mam wyciagnięte i w nich chodze bo pare razy już zmarzłam a płaszczyk zimowo jesienny też wykorzystuje puki sie w niego mieszcze :-D
Pije sobie herbate miętową, miałam już dosyc tych czerwonych świństew. A dziewczyny jakie wy herbatki pijecie? Wyczytałam że na końcu ciazy z liści malin jest wskazana że na lepszy poród idzie? Aż takie cuda by to działało ?:>:no:

Do góry