reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Witajcie :-)
U mnie bezchmurne niebo i słoneczko :-) Może w końcu wyjdziemy z domu, bo cały tydzień siedzimy z przeziębieniem a już prawie przechodzi to chyba dotlenienie będzie wskazane :-) A w pogodzie zapowiadali do środy piękne słoneczko, oby im się sprawdziło, bo nie nawidze zimy!

Super spawa z tym bankiem krwi pępowinowej, ale jednak kasa przeogromna jak dla mnie, z jednej wypłaty w czteroosobowej rodzinie byłoby nam ciężko :baffled: Gdyby to było tańsze, na pewno dużo więcej osób by się decydowało i dużo więcej osób (dzieci) by zdrowiało... cóż...w Polsce wszystko jest mega drogie a wypłaty mega niskie...

reklama
Witam przy herbatce i po sniadanku:-)

Gabi zazdroszcze pogody ;-) u mnie pochmurno i pewnie bedzie padac ...

Miłego dnia

Witam z łóżeczka. Mała śpi a dzidzia skacze w brzuchu. Ja nie wyspana jak zwykle. A dziś ciężki dzień musze przygotować ciasta i skończyć torta na roczek małej. Robimy w sobotę. Ale dzisiaj wysluze sie maszyną do chleba niech gniecie wszystko nawet kruche nie dam rady inaczej. A mój jeszcze na kawe nas umówił do znajomych.
Ide was poczytać póki mam czas:)

Verita wiec widze ze dzis bedziesz miec intensywny dzien z ciastami a jutro z gosciami:-) mam nadzieje ze poslesz nam tu kawałeczek torcika :-p

dzień dobry:-)
U nas pochmurno i nie mam planu na dzisiaj a tego nie lubię. Coś z obiadem, ale co.. lenia mam:sorry2: Z tym bankiem to niestety nie takie proste, szkoda że to co człowiekowi jest naprawdę potrzebne jest niedostępne. Dofinansowania na zbędne obiekty, kościoły za prawie 100mln, szczepionki, jakieś dziwne inne projekty a nad tym rząd się nie zastanowi. Szkoda.

Verita no to impreza się szykuje, a jaki tort robisz?

Chce mi się ciasta ze sliwkami...kurczę chyba popełnię..

Cześć wszystkie dziewczyny!
Ja również jestem lutóweczką :)

Noszę w sobie małą Kropeczkę/ Kropeczkina, czyli dziecko numer 3 :)
Ostatnio trochę się martwię bo brzuszek mi się napina i musze brać luteinę.
Ale poza tym czuję się b dobrze.
Dzidzia kręci się aż miło :)

Dzień dobry :)

Dzisiaj wizyta połówkowa o 18.00 :-)

Napiszę do Was dopiero jutro, bo po wizycie jedziemy od razu na urodziny kolegi.

Miłego dnia dziewczynki!

reklama
Cześć

Witam nową Mamusię ;-);-) Rozgość się!

Gabi daj trochę słońca!

Kerna byłoby cudownie, gdyby państwo dofinansowywało pobieranie krwi pępowinowej. Przecież wiadomo jakim fantastycznym jest to zabezpieczeniem.... Ale chyba tego nie doczekamy :-(

Verita, ale masz dziś pracowity dzień! Siły życzę

Do góry