Tak czytam o tych seksualnych zachowaniach, az mnie ciarki przeszly... Ja ze swoim mezem tworzylam pare jak mialam 15 lat on wtedy mial niecale 23... i jakos nie przyszlo mi na mysl, aby przekraczac pewna granice, no ale mojemu sie nie spieszylo, chcial zebym byla gotowa i czekal dlugi czas.. Nie wiem skad sie biora takie zachowania, sadze ze to wina w sporej mierze tematu tabu jakim jest seks, dzieci sa bombardowane z kazdej strony tematami seksu, reklamy pelne goracych lasek....A rodzice nie chca lub nie wiedza jak zaczac ten temat...
Np. Tutaj normalna rzecza jest pojscie nago do sauny z innymi ludzmi i nikogo to nie podnieca, jest to naturalne...ja nie wyobrazam sobie pojsc z nikim innym procz meza do sauny nago... W pewnym sensie jestem zacofana.. Jest to dla mnie seksualne, a dla Finow cos powszedniego...
Gdyby wiedza o seksie byla czyms zwyklym, nie bylby to temat tabu moze dla dzieci nie byloby to cos ciekawego, ze trzeba tego od razu probowac, a co zakazane kusi bardziej...
Np. Tutaj normalna rzecza jest pojscie nago do sauny z innymi ludzmi i nikogo to nie podnieca, jest to naturalne...ja nie wyobrazam sobie pojsc z nikim innym procz meza do sauny nago... W pewnym sensie jestem zacofana.. Jest to dla mnie seksualne, a dla Finow cos powszedniego...
Gdyby wiedza o seksie byla czyms zwyklym, nie bylby to temat tabu moze dla dzieci nie byloby to cos ciekawego, ze trzeba tego od razu probowac, a co zakazane kusi bardziej...