reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

edda kciuki za wizytę :-)
Selerowa kurcze też nie wiem co napisać. Ale wydaję mi się żetak jak piszą dziewczyny skoro już tyle lat razem kroczycie przez życie i macie dwójkę wspaniałach dzieci to musi was łączyć silne uczucie
Joasia wow czytałam twojego posta chyba 3 razy za nim do mnie dotarlo, mój brat ma 9 lat i też były zabawy w przedszkolu w pokazywanie ale to wydaję mi się jeszcze w miarę do zrozumienia wiadomo dziecięca ciekawość bez żadnych skojarzeń, ale żeby w wieku 12 lat robić takie rzeczy? Kurcze nie wiem chyba jestem jakaś opóźniona bo mam 23 lata no ale takie akcje są dla mnie nie do zaakceptowania !
Monila właśnie też rozebrałam choinke :-)

reklama
ech po pijaku to wiele sie mówi często zwiększając swoje żale, faceci lubią być w centrum zainteresowania a dziecko im to centrum odbiera, chyba nie znam żadnej kobiety dla której po urodzeniu dziecka facet byłby na pierwszym miejscu tak jak wcześniej. Określają nas nasze role w życiu które spełniamy i w których sie spełniamy, ważne jest żeby znaleźć balans między nimi.
selerowa nie wolno ci myśleć że ty mu życie spieprzyłaś bo niczemu winna nie jesteś podniosłaś sie i idziesz dalej a on idzie z toba brawo dla ciebie dla was ale chyba wiesz o tym :-)

Dziewczyny, nie napisałam tego licząc na litość, współczucie czy temu podobne. To jest część mojego życia i umiem już o tym mówić. Kiedyś się wstydziłam, teraz nie, bo to nie ja zgwałciłam, nie sprowokowałam, byłam ofiarą.
Prawda jest taka, że nie wyobrażam sobie życia bez niego, ale bywa, że nie wyobrażam sobie dalszego życia z nim. Taka jestem porąbana:-) ale on też:-) ot, spotkały się dwa silne charaktery, cholernie silne. I stąd problemy. Ale jakoś dajemy radę:-)
Młody na pewno zmieni nasze relacje, tego nie da się uniknąć. Kocham to dziecko mocno, ale ta miłość jest inna niż ta do Mai. Nie gorsza czy słabsza, ale inna.
Jak będzie, zobaczymy:-) w poniedziałek obchodzić będziemy 7 rocznicę ślubu:-)

O, za obiad trza się brać. Ale jeszcze fotka:-)

Załączniki

• IMG_20140116_144136.jpg
    IMG_20140116_144136.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Selerowa ja też się podpisuję pod dziewczynami. Faceci w złości mówią różne głupie rzeczy. Mój to co chwilę coś sapnie, ale zaraz mnie przeprosi, w sumie ja nie lepsza, bo też mi się zdarzy coś powiedzieć w złości, czego potem żałuję.

Joasia - wow. Kurcze ciekawe skąd się to wszystko bierze...Skąd 11 letnie dziecko wie jak robić loda ? I że w ogóle coś takiego się robi... musiała z domu wynieść chyba no bo skąd...

Ale się moje dziecko wypina . Brzuch nabrał dziwacznego kształtu...
A propos widzieliście na necie krąży ten filmik o tym dziecku opętanym co straszy ludzi w Nowym Jorku, haha uśmiałam się nieźle z tego :)

Magdalena na moich wynikach jest napisane "Posiew w kierunku Streptococcus agalactiae (GBS) (78)" więc obstawiam, że to jest po prostu rozwinięcie nazwy GBS :tak:, ale to tylko moje przypuszczenia.

reklama
Joasia - ja mam napisane, że wyhodowano ten Streptococcus... I że jest wrażliwy na penicyline, amoxycicline i jeszcze jakieś 2 inne antybiotyki... I podobno dopiero przed porodem podaje się antybiotyk, żeby się maleństwo nie zaraziło...

Do góry