reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Marta, no przestań! i tak moje potrzeby seksualne są prawie zerowe, a jeszcze jak Młody przeszkadzał akurat wtedy, kiedy ja mam ochote na seks, to mój stary się załamie i znajdzie sobie lepszy model ;-)
Pączusie..........podrzucisz jednego? pal licho cukier, wezmę większą dawkę insuliny ;-)

Joasia, po wizycie czekamy na info :)

Edda, spokojnie, będzie dobrze :)

Jutro ktg...

Dziewczyny, jakie witamy bierzecie? ja biorę Matruelle Pharmatonu i ostatnio właśnie mi się się skończyły. Poszłam do apteki, a tam szok. Kupowałam je za około 56zł za 60sztuk, a teraz mi babka mówi 85zł. Trochę dużo. Wysłałam mężona dzisiaj do innej apteki, zobaczymy jaka cena w tej.

reklama
Selerowa ja biore Vita - MIner Prenatal DHA i płace za nie 21 zł :-D wczesniej płaciłam za nie 27zł ale w drugiej apetece okazały sie tansze o 6zł ;-) chciałąm kupic na poczatku Femibion ale cena 65zł ...:wściekła/y: a skałd dokłądnie ten sam co w tych ktore biore wiec stwierdziłam po co przepłacac ...:-D

Selerowa ja Ci źle nie życzę ;-) Ja biorę femibion i za 30 tabletek płacę 50zł. Na szczęście myślę, że to już ostatni raz ;-)

Selerowa ja też biorę Pharmaton Matruelle ale na szczęście chyba do końca mi już wystarczą bo faktycznie drogie są ale żeby tak podrożały??:szok: A z tym sexem to nieźle hehe jeszcze na świecie nie ma a już przeszkadza w przytulankach :-D

Mój gin jest anty suplementacji, pytałam na początku ciąży co poleca i powiedział, że poleca dużo warzyw i owoców, i ja biorę tylko kwas foliowy i to już nie codziennie (kupiłam na początku ciąży 250 tabletek i jeszcze mam) do tego od września piję tran Mollers Baby, skonsultowałam z ginem i był za. Tam jest witamina D, A (w zmniejszonej dawce niż w normalnych tranach), E i kwasy Omega 3 (DHA i EPA).

Ja mam tak jak Joasia, nic nie biore z witamin, ale wyniki mam dobre to i po co.
Wczoraj myslałam że urodze. Mój mąż mnie delikatnie mówiąc zdenerwował tak że cały wieczór brzuch twardy i młoda szalała a każdy jej ruch czułam na całym brzuchu :wściekła/y: Wrócił z pracy o 21 i pytanie "co na obiad" no to mu nałozyłam elegancko bo też sama jadłam. Żadnego pytania jak sie czujesz, co robiłaś nicccc patrze a on se drinka robi... No to świetnie z sexu nici bo już mnie wkurwił, nie odzywałam sie do niego. Rano mu powiedziałam że ide dzisiaj spac do mamy i może se isc do baru, dam mu znac jak urodze :angry:
Niewiem jeszcze co zrobie ale obiadu napewno nie będzie!! Chyba pojade do mamy i wróce po 21 żeby sprawdzić co robi. Kwiatki se kupie w lidlu bo nie pamiętam kiedy dostałam, chyba dopiero jak urodze to zwiędłą stokrotke dostane. Rozumie zeby sie nie pytał jak sie czuje ale chociaz z mają coś pogadał albo niewiem do brzucha przytulił to nie. On ma drinka, pilot i wszystko w d...
Ehhh wypłakałam się, przepraszam.

Ja też witamin nie biore..tylko Prenatal DHA i żelazo (Biofer chyba sie nazywa i jest odrazu z kwasem foliowym). Moja ginekolog też jakoś jest przeciwna witaminom. No chyba zebym miala złe wyniki, to wtedy tak. Mowila, ze od tych suplementow się puchnie (i dziecko tez). Nie wiem czy to prawda, czy coś zle zrozumialam...

Myg ja sie wczoraj nie poklocilam ale wygarnelam mu troche. Wrocil z pracy o 19, wszedl ze sluchawkami od tel w uszach i gadal z kolega, ani czesc ani pocaluj mnie w dupe tylko poszedl umyc rece i nalozyl obiadu. A mnie wmurowalo:szok: Pogadal jakies 20 min i zobaczyl moja mine to dal muzi mi i w brzuch. Wieczorem poprosilam go zeby plecy mi umyl bo mi ciezko to chyba sama bym se lepiej umyla bo on sie spieszyl pograc na gta. Powiedzialam mu, ze w dupie mam taki uklad, ze mnie ignoruje i, ze jak sie mlody urodzi to dopiero bedzie plakal bo malym zajme sie na 100% czasu a on bedzie sprzatal i gotowal albo do mlecznego baru zaginal codziennie:/

reklama
hej dzień następny

strasznie mi sie czas dłuży każdy dzień jest jak tydzień
ja mam durne sny co noc
dziś śniło mi sie że urodziłam tak duże dziecko że ledwo sie w łóżeczku zmieściło,
potem mi sie śniło że byłam w szpitalu zaczęłam rodzić ale był jakiś bal i wszyscy mi powiedzieli że nie ma sali wolnej i lekarzy teraz i muszę czekać, ale ja nie mogłam czekać a w końcu nie urodziłam bo wcale nie byłam w ciąży tylko zaparcie miałam . Pytałam sie lekarza jak to możliwe że przez ten cały czas mówił mi że jestem w ciąży. masakra

o przytulankach to ja nawet nie myśle no dobra myśle ale mój mąż to odkąd m i sie wiekszy brzuch pokazał to nawet kijem od szczotki nie dotknie prawde mówiąc to teraz sie trochę sama boję że może to poród wywołać za bardzo bym sie stresowała i z przyjemności nici

mój mąż tez ma takie przypały wróci z pracy zje obiad siada przed kompem , jak pytam czy tak sie po pracy czas spedza z rodziną co co on robi odkłada kompa zakłada dresy i idzie biegać i oczywiście nie rozumie o co mi chodzi bo przecież wymyślam i czepiam sie pierdół

Ostatnia edycja:
Do góry