reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Witam się i ja z rana.

U mnie ciemno, szaro, buro i deszczowo.

Kciuki za dzisiejsze wizyty!!! &&&&&& :-)

Dzien doberek :-)

ja juz na zakupach byłam :-p hahah przy okazji zakupiłam sobie paczusia na snaidanko i włąsnie go pochłaniamy:tak:

u mnie dzis na obiad knedle ze sliwka ;-)

miłego dnia

jestem
u mnie na razie słoneczko ale nad ranem padalo
młody ma znowu katar,po 6 razie w nocy przestalam liczyc który raz wstaje,mam nadzieje ze na katarze się skończy

ja już po badaniach,jutro wyniki,sniadanko zaliczone a fasolka już gotuje się od 5 czyli od godziny w której nasz syn stwierdził ze jest wyspany:-D

u mnie tez pada, siapi i w mieszkaniu ciemno, ze az chyba zaraz swiatlo zapale:/ zauwazylam, ze zrobilam sie badziej wrazliwa na zapachy, zwymiotowalam rano jak maz smazyl kielbase z cebula, dzis prawie od jajka na cebuli hehe

magdzik syrop z cebuli:( o matko kiedys jak bylam mala to bralam ale rok temu jak zrobilam to jak go otworzylam zeby wypic to od razu odruch wymiotny:)

Witam,

Beti jak się wazyłam jakieś 2 tyg temu to miałam 3 kg na plusie, ale jakoś tego u mnie nie widać bo chciałabym już byc większa :) Ja też jestem wrażliwa na zapachy i niestety wymiotuje po zjedzeniu jajka wszelkiej postaci ;/

W nocy jako tak spałam, ale jak spałam na prawym boku to nos zapchany a jak na lewym to mogłam jakoś oddychać :-p
Jeszcze oczywiście w łóżku leże, bo coś czuje że znowu ciężki dzień, nos zapchany szok!;/

reklama
Hej dziewczynki :)

My już po śniadanku i jeszcze chwilę sobie odpoczywamy. Znaczy z synkiem, bo mąż już wyszedł ;-)

Magdzik20 dobrze, że pytasz o wit. D. Ja właśnie muszę zapytać się swojego gina teraz, bo nie mam jej w składzie tabsów a wiem, że trzeba już brać.

Beti nie zazdroszczę tej wrażliwości. Coś czuję, że jak zobaczyłabyś moje śniadanie to też nie było by Ci zbyt dobrze. Dziś położyłam na talerzu parówkę ze śledziem w musztardzie, warzywa i bułkę. Nawet mąż nie mógł na to patrzeć ;-)

Pogoda też nie za fajna, zimno i ciemno. Ale za to zajęcie będzie, bo robimy przemeblowanie konkretne u mamy. No i przy okazji najemy się babciowych pierogów :-)

Do góry