reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Kasiaczku cieszę się, że jesteś już w domu i że czujesz się lepiej :-)

Monila ja też próbowałam spać, ale jakoś mi nie wyszło.

Ale dziś mam leniwy dzień. Jutro na pewno już gdzieś wyjdę, bo oszaleję w domu. Chyba odwiedzę w końcu kosmetyczkę :tak::tak:

reklama
Verita dobra dieta :) Sama coś mam ochotę właśnie na takie czekoladki :)

kasieczek witamy :-D jak czytam Twój opis szpitala to zastanawiam się czy to placówka prywatna? Luksusy, jak na zagranicznych filmach, fajnie ze chociaż Ty będziesz rodzić w takim miejscu, bo u nas to nie ma co marzyć, a szczerze mówiąc taki wygląd choćby szpitali jak opisałaś na pewno spowodowałby to że człowiek nie myślał by że jest w szpitalu tylko od razu by inaczej się czuł - ja bym tak miała...

A ja dzisiaj tak samo leniwa, zupa kalafiorowa ledwo mi weszła, a teraz zajadam się frytkami :)

Katia ja tez się zastanawiam nad odwiedzeniem kosmetyczki, a chodzi mi dokładnie o dłonie bo ostatnio strasznie je zaniedbałam ;/

A mnie od kilku dni tak ciągnie na słodkie, że nie mogę :-p Codziennie muszą coś takiego zjeść.
U mnie mięsko się rozmraża i za jakąś godzinkę zabiorę się za obiad.

Sylwia9 ja mam w miarę krótkie paznokcie. W sumie nigdy nic z nimi nie robiłam. Kiedyś miałam okropny nawyk obgryzania, ale na całe szczęście przeszło mi to nie wiadomo kiedy. Zawsze staram się je równo spiłować i pomalować na wyrazisty kolor. Jakoś tak lubię ;-) Niestety moje paznokcie są słabe i często się załamują. Nawet w ciąży.
A do kosmetyczki idę zrobić hennę i regulację brwi.

o jeny zasypiam.
Zaliczyłam dentyste z synem, żadnych ubytków i nic do roboty ufff. On taki leń z myciem zebów, muszę siłą zaciągać do łazienki więc myślałam że będzie miał tam gorzej.

Chętnie bym się położyła ale muszę iść po Martynkę która jest u koleżanki....

mi strasznie skoczył apetyt ostatnio, ciągle chodzę i coś podjadam.

Katia moje paznokcie za to w ciazy sa super mocne ;-) tez je ładnie piłuje i maluje ;-) kiedys cały czas nosiłam tipsy ojj jak aj to wuielbiałam ... pozniej w pracy nie mogłam ich miec no i jakos tak do dzis juz ich nie załozyłam .. choc czasem kusi bardzo ale puki sa mocne to nie bede ich psuc tipsami ..

u mnie obiad gotowy jedynie mielone bede piec przed przyjsciem meza , no i ziemniaczki gotowac :-p

kaieczek to ci sie udalo z tym szpitalem , dobrze ze taki wypasiony, ale tak na prawde u nas tak kazdy wyglada z tym ze posilki to sobie z menu wybieram co bede jesc to oni to przygotowuja, a co daja to wam kiedys napisze zeby was nie stresowac :-D
Co do mojej dzisiejszej diety to wlasnie usmarzylam cala miche frytek i zjadlam dogryzjac czekoladkami ktore sie uchronily przed synem bo wrocil wczeniej i zostawil moze z 15 a reszta gdzie???

Verita jedzonko wypasione dzis masz :-) ja co najwuzej skusiłabym sie na twoje frytki :-p wogole to dawno nie jadłam frytek smażonych na oleju;-)od bardzo długiego czasu robie frytki z piekarnika ;-)
daj frytke :-p

Witam wszystkie mamusie ja w sumie mam tarmin na 3 marzec ale dzis podjeto decyzje ze malenstwo przyjdzie na swiat 26 luty przez cesarskie ciecie.W zwiazku z tym chcialabym bardzo dolaczyc do Waszego grona.

reklama
Gingerka Witaj :-)

Hej dawno mnie nie było i nie mam na razie głowy do nadrabiania ale jak tylko się ogarnę to do was wrócę:-)
Nie udzielałam się ostatnio bo w poniedziałek umarł tata mojego męża a dzień później mój wujek i teraz latamy i załatwiamy pogrzeb w życiu nie sądziłam że przy pogrzebie jest tyle papierkowej roboty i latania po urzędach itd.
A z lepszych wiadomości to byłam na wizycie i z dzidziuchną jest ok opisałam wszystko na odpowiednim wątku lecę robić kolacje i zaraz spać bo ostatnio padam razem z synkiem o 20

Do góry