reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

wiolub trzymaj sie :(

kasoku przepraszam ale jakos sie ubawilam twoim postem:) co ty mialas za miotle, ze ten lakier sie porysowal? moze pomyslias ze szczotka ryzowa;)

ja na kilka dni pojechalam do mojej babci i sie nie odzywalam. z wieczora nadrobie co zescie naskorbaly:)

No niestety moja glupota siegnela zenitu i była to miotla z twardym włosiem, jak ja to mezowi pokaze :sorry2:

Kasoku a myslalam ze tylko ja takie rzeczy robie:-)
ja ostatnio wciskalam do banomatu karte na punkty auchana ,mało tego poszlam do banku z pretensja ze karta mi nie chodzi,mina pani w okienku jak podalam jej karte Auchana bezcenna

Oj tez mi się to zdarza, jak ja się wtedy wkurzam, wymyślam w duchu na postep cywilizacji i itp., a okazuje się,ze robie takie bzdury, potem mi głupio i dziekuje,ze tylko ja w tym uczestniczyłam, ale ja niestety narwana jestem od urodzenia :baffled:

reklama
a ja zdecydowałam się już odstawić kwas foliowy bo strasznie mnie po nim mdli a bez niego jest jednak łagodniej, myślę że brałam go wystarczająco długo, no chyba że lekarz w piątek się uprze że mam dalej łykać...

te upały są wykańczające!!!

Kasoku i Sylwia - ależ się uśmiałam dziewczyny!:-D

Hej dziewczyny ja na moment bo dziś Mam straszny dzień czuje się jak by mnie walec rozjechal jestem mega zmęczona i głodna ale strasznie mnie dziś odrzuca od jedzenia w dodatku mój syn już chyba całkowicie zrezygnował ze spania w ciągu dnia nie dość że potrafimy być cały dzień na dworcu to kładzie się spac o 22 to wstaje po 6 w domu mam bajzel jak by tornado przeszło a przed chwilą się dowiedziałam ze moją ciocia dziś rano przegrała walkę z rakiem już nie mogę się doczeka wieczora
wiola bardzo mi przykro trzymaj się kochana
kasoku Sylwia Ale z was agentki akcja z kartą rewelacyjna
wiadomo coś co u kasiaczka słychać. ? Jak się czuje?

Wio.lub bardzo mi przykro :-(
Magdzik
[*] dla cioci.
Sylwia 78 jakie te badania robisz po 35rż? Ja dziś dzwoniłam i test pappa mam darmo w lux med, o potrójnym pani nie słyszała, czy on się jakoś inaczej nazywa?
Akcja z kartą Auchan rewelacja :-D

ja już dawno nic nie biore, bo masakrycznie się czułam po kwasie ,po witaminach, staram się jesc fajne rzeczy i tyle, w końcu nasze mamy nic nie braly a my zdrowe się urodzilysmy. Mam wyrzuty sumienia, ale nie trawie witamin w tabletkach:no:

Mamo Stacha ja mam na pewno badanie Pappa ,bhcg i usg tyle zapamietalam wiem ze test potrojny wykonuje się miedzy 16 a 18(lub 20 tc) i chyba z tego co się orietuje robi się go jak badanie Pappa i usg zle wyjda

witam, nie było mnie kilka dni, ale wróciłam i nadrobiłam posty
odnośnie bezsenności to ja od kilku dni na nia cierpię, zasypiam o 22, o 2 wstaję, oglądam film lub 2 i ok 5 zasypiam, nie wiem co się dzieje, ale zmienił mi się rytm dobowy. Ja z witaminek to kwas foliowy łykam, ale narazie nic więcej, w pt mam badania a we wtorek wizytę, więc wtedy wyjdzie czy czegos mi potrzeba, ale plus jest taki, że wymioty minęły i można juz jakoś żyć
pozdrawiam przyszłe i obecne mamuśki

reklama
hej dziewczyny wróciłam już urlopu opalona wypoczęta i z mega opryszczką na ustach i nie wiem czy to coś złego dla dzidzi czy mam się nie martwić. Jutro mam wizytę u lekarza więc pewnie podejrzy dzidzie i powie czy wszystko oki. Ja niestety też cierpie na bezsenność a w dzień córcia daje mi popalić.Mi lekarz kazał brać juz witaminki .trzymajcie jutro kciuki żeby z okruszkiem było oki. Pozdrawiam Was cieplutko

Do góry