reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

hej,

ale pogoda - wstawać do pracy się nie chce

Katia mnie się przedwczoraj śniło, że rodziłam, a w zasadzie poszłam do szpitala i Pani mi powiedziała że nawet rozwarcia nie mam, a ja się upierałam, że mnie już brzuch boli:-D co z a głupoty:)
może nam się tak śni przez te wszelkie informacje, że księżna urodziła... swoją drogą współczuję jej dobę po musiała wyjść do ludzi, zero intymności...
miłego dnia
wiadomo co u Wiol?

reklama
witam. Ale sen miałaś :-D.
po stosunku to może sie zdarzyć krwawienie ale lepiej dmuchać na gorące. dobrze ze tylko tyle. ja w celibacie od początku lipca ciężko już się doczekać mojego nie mogę ;-)
u nas zapowiada się gorąco i nudno. jeszcze 5 dni do usg a ja doczekać sie nie mogę czy wszystko będzie dobrze.
postanowiliśmy ze wózek kupimy w Polsce i przewieziemy do Uk bo tutaj sa śliczne kolorowe i duzy wybór a u nas jakoś tak nie ma.

Cześć dziewczyny :) ale miałam dzisiaj straszną noc, pół nocy nie spałam, 3 razy siku i było mi strasznie niewygodnie! te bezsenności są straszne chyba jak najszybciej musze kupić tą poduchę bo to ze względu na niewygodę nie mogę zasnąć :-)

Katia ale sen :-D pięcioraczki to już ładna grupka heh
mi ostatnio śnią się same głupoty albo sex :D:D a zauważyłam że w ciąży sny są jakby wyraźniejsze i częściej pamiętam sny.

hej dziewczynki, u nas upal, piekna pogoda :) w nocy od paru dni regularnie budze się ok 4 rano krece się i juz mam po spaniu hmmm...

No i mam nocne mdlosci, w dzień już wszystko przeszlo, czasami mnie zmuli a w nocy masakra. Ide dom ogarnąć, buziaki.

Mnie się nie udało,jutro mam zabieg, trzymam za Was wszystkie kciuki...
tak bardzo mi przykro (tule bardzo mocno), takie to niesprawiedliwe, zlosc mnie ogarnia jak pomysle jak pijaczki rodza jak króliki ,a porządne osoby maja takie przykrości, jestem z Toba, zobaczysz już niedługo się uda, ja tez miałam taki zabieg, macica szybciutko się regeneruje i można się starac chyba już w drugim cyklu po, pozdrawiam.

sylwus dziekuje za wsparcie na innym watku, przenosze się tutaj ze swoim smedzeniem, wyobrazcie sobie, ze ocieplają mi boczna sciane i styropian lata jak snieg wszędzie nawet do dziury odbytniczej wlezie, no i moje podwórko jak i auto sa biale, wzielam miotle i zaczelam zmiatac z auta i...porysowalam maske a auto na jesien idzie do sprzedaży :szok:ja pitole ale mam dzien...ale ja glupia jestem, kto operuje miotla przy lakierze, tylko ja :wściekła/y::-(

wiolub trzymaj sie :(

kasoku przepraszam ale jakos sie ubawilam twoim postem:) co ty mialas za miotle, ze ten lakier sie porysowal? moze pomyslias ze szczotka ryzowa;)

ja na kilka dni pojechalam do mojej babci i sie nie odzywalam. z wieczora nadrobie co zescie naskorbaly:)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasoku a myslalam ze tylko ja takie rzeczy robie:-)
ja ostatnio wciskalam do banomatu karte na punkty auchana ,mało tego poszlam do banku z pretensja ze karta mi nie chodzi,mina pani w okienku jak podalam jej karte Auchana bezcenna

Do góry