reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

wiolub trzymaj sie :(

kasoku przepraszam ale jakos sie ubawilam twoim postem:) co ty mialas za miotle, ze ten lakier sie porysowal? moze pomyslias ze szczotka ryzowa;)

ja na kilka dni pojechalam do mojej babci i sie nie odzywalam. z wieczora nadrobie co zescie naskorbaly:)

No niestety moja glupota siegnela zenitu i była to miotla z twardym włosiem, jak ja to mezowi pokaze :sorry2:

Kasoku a myslalam ze tylko ja takie rzeczy robie:-)
ja ostatnio wciskalam do banomatu karte na punkty auchana ,mało tego poszlam do banku z pretensja ze karta mi nie chodzi,mina pani w okienku jak podalam jej karte Auchana bezcenna

Oj tez mi się to zdarza, jak ja się wtedy wkurzam, wymyślam w duchu na postep cywilizacji i itp., a okazuje się,ze robie takie bzdury, potem mi głupio i dziekuje,ze tylko ja w tym uczestniczyłam, ale ja niestety narwana jestem od urodzenia :baffled:

reklama
a ja zdecydowałam się już odstawić kwas foliowy bo strasznie mnie po nim mdli a bez niego jest jednak łagodniej, myślę że brałam go wystarczająco długo, no chyba że lekarz w piątek się uprze że mam dalej łykać...

te upały są wykańczające!!!

Kasoku i Sylwia - ależ się uśmiałam dziewczyny!:-D

Hej dziewczyny ja na moment bo dziś Mam straszny dzień czuje się jak by mnie walec rozjechal jestem mega zmęczona i głodna ale strasznie mnie dziś odrzuca od jedzenia w dodatku mój syn już chyba całkowicie zrezygnował ze spania w ciągu dnia nie dość że potrafimy być cały dzień na dworcu to kładzie się spac o 22 to wstaje po 6 w domu mam bajzel jak by tornado przeszło a przed chwilą się dowiedziałam ze moją ciocia dziś rano przegrała walkę z rakiem już nie mogę się doczeka wieczora
wiola bardzo mi przykro trzymaj się kochana
kasoku Sylwia Ale z was agentki akcja z kartą rewelacyjna
wiadomo coś co u kasiaczka słychać. ? Jak się czuje?

Wio.lub bardzo mi przykro :-(
Magdzik
[*] dla cioci.
Sylwia 78 jakie te badania robisz po 35rż? Ja dziś dzwoniłam i test pappa mam darmo w lux med, o potrójnym pani nie słyszała, czy on się jakoś inaczej nazywa?
Akcja z kartą Auchan rewelacja :-D

ja już dawno nic nie biore, bo masakrycznie się czułam po kwasie ,po witaminach, staram się jesc fajne rzeczy i tyle, w końcu nasze mamy nic nie braly a my zdrowe się urodzilysmy. Mam wyrzuty sumienia, ale nie trawie witamin w tabletkach:no:

Mamo Stacha ja mam na pewno badanie Pappa ,bhcg i usg tyle zapamietalam wiem ze test potrojny wykonuje się miedzy 16 a 18(lub 20 tc) i chyba z tego co się orietuje robi się go jak badanie Pappa i usg zle wyjda

witam, nie było mnie kilka dni, ale wróciłam i nadrobiłam posty
odnośnie bezsenności to ja od kilku dni na nia cierpię, zasypiam o 22, o 2 wstaję, oglądam film lub 2 i ok 5 zasypiam, nie wiem co się dzieje, ale zmienił mi się rytm dobowy. Ja z witaminek to kwas foliowy łykam, ale narazie nic więcej, w pt mam badania a we wtorek wizytę, więc wtedy wyjdzie czy czegos mi potrzeba, ale plus jest taki, że wymioty minęły i można juz jakoś żyć
pozdrawiam przyszłe i obecne mamuśki

reklama
hej dziewczyny wróciłam już urlopu opalona wypoczęta i z mega opryszczką na ustach i nie wiem czy to coś złego dla dzidzi czy mam się nie martwić. Jutro mam wizytę u lekarza więc pewnie podejrzy dzidzie i powie czy wszystko oki. Ja niestety też cierpie na bezsenność a w dzień córcia daje mi popalić.Mi lekarz kazał brać juz witaminki .trzymajcie jutro kciuki żeby z okruszkiem było oki. Pozdrawiam Was cieplutko

Do góry