reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Magdula trzymam mocno &&&&&&&&&,
dziewczyny nie wiem o co tu chodzi z tym spanie w nocy, żeby codziennie padac ok 23 a ok 4 pobudka i kręcenie się w lozku już do rana???mam nadzieje ,ze to przejściowe.

reklama
czyli to normalne bo ja mam tak samo tylko ze budzę się ok 3 mad ranem i nie śpię do 5 o godzinie 6 budzinie mała i zasypia do 8 . zwariować można

Cześć dziewczyny jestem Ola, dołączam do grupy :)
Moja fasola ma zamiar przyjść na świat w granicach 12-18 luty 2014.
Będę mamą pierwszy raz więc wszelkie przydatne informacje mile widziane.
Miłego wieczoru!

Witaj Ola miło że dołączyłaś.
Z tym spaniem to przekichane ja zasypiam gdzieś 23/24 i budze się 4/5 a potem o siódmej znów zasypiam i mogę spać i spać oczywiście córa się budzi w międzyczasie ale ona lubi sobie doleżeć wię tak dociaptamy do 9.30 ale od września idzie do przedszkola wię trzeba będzie się zwlekać z wyra wcześniej.
Czy wy już tez wpychacie kołdre pod siebie i między nogi żeby móc zasnąć? jakoś normalna pozycja mi średnio odpowiada do spania

wpycham koldre miedzy nogi, potem rzucam się jak kaczka, zmieniam pozycje, spanie na brzuchu już odpada, nogi mnie swedza i mam wrazenie jakbym miała za ciasna skore na nich, aj szkoda gadac, u mnie corcia o 8 przchodzi do mnie do lozka i wlaczam bajki i jeszcze lezymy, a jak mamy isc na 9 do przedszkola zawsze na ost. minute :tak:

witaj olu

hejka wieczorową porą:)

powiedziałam dziś szefowej więc powoli mogę się w pracy ujawniać:tak:
dobrze bo coraz bardziej mi brzuch widać:-)

powiem wam że przewalone macie z tym spaniem... ja śpię tak samo a może nawet lepiej niż normalnie ...no może w weekendy nie śpię już do 11-12 jak miałam to w zwyczaju ale to dlatego że muszę coś zjeść:-p

ola witaj, fajny awatar:-D

kasieczek co tam u Ciebie????? daj znać

wio.lub trzymaj się

Dobry wieczór Całą wizytę opisze w wątku "wizyty..." :)

wio.lub bardzo mi przykro, mam nadzieję że już nie długo uda się jeszcze raz! 3mam mocno kciuki!

Co do tego spania to mam identycznie, krece sie po tym łóżku jak głupia, co chwile musze zmieniać pozycje MASAKRA!

ja tam normalnie spie z koldra miedzy nogamii tak na boki i brzuchu:) choc teraz juz mnie brzuch uwierac zaczyna:)

co so bezsennosci to czesto sie zdarza w ciazy. ja poki co spie jak zabita. ale z synkiem to jakos okolo 2 miesiace sie meczylam. budzilam sie o 2 w nocy punkt i dopiero kolo 7-8 zasypialam i do 12-13

Witam z rana i życzę miłego dnia, dziś u mnie pogoda pochmurna, zbiera się na deszcz, to juz kolejny dzień jesiennej pogody, masakra! dobrze czytałam, że u którejś z was wakacyjna pogoda?

reklama
Do góry