reklama
magdulajtka
Majowe mamy'09
Witaj Ola miło że dołączyłaś.
Z tym spaniem to przekichane ja zasypiam gdzieś 23/24 i budze się 4/5 a potem o siódmej znów zasypiam i mogę spać i spać oczywiście córa się budzi w międzyczasie ale ona lubi sobie doleżeć wię tak dociaptamy do 9.30 ale od września idzie do przedszkola wię trzeba będzie się zwlekać z wyra wcześniej.
Czy wy już tez wpychacie kołdre pod siebie i między nogi żeby móc zasnąć? jakoś normalna pozycja mi średnio odpowiada do spania
Z tym spaniem to przekichane ja zasypiam gdzieś 23/24 i budze się 4/5 a potem o siódmej znów zasypiam i mogę spać i spać oczywiście córa się budzi w międzyczasie ale ona lubi sobie doleżeć wię tak dociaptamy do 9.30 ale od września idzie do przedszkola wię trzeba będzie się zwlekać z wyra wcześniej.
Czy wy już tez wpychacie kołdre pod siebie i między nogi żeby móc zasnąć? jakoś normalna pozycja mi średnio odpowiada do spania
wpycham koldre miedzy nogi, potem rzucam się jak kaczka, zmieniam pozycje, spanie na brzuchu już odpada, nogi mnie swedza i mam wrazenie jakbym miała za ciasna skore na nich, aj szkoda gadac, u mnie corcia o 8 przchodzi do mnie do lozka i wlaczam bajki i jeszcze lezymy, a jak mamy isc na 9 do przedszkola zawsze na ost. minute
witaj olu
witaj olu
hejka wieczorową porą
powiedziałam dziś szefowej więc powoli mogę się w pracy ujawniać
dobrze bo coraz bardziej mi brzuch widać:-)
powiem wam że przewalone macie z tym spaniem... ja śpię tak samo a może nawet lepiej niż normalnie ...no może w weekendy nie śpię już do 11-12 jak miałam to w zwyczaju ale to dlatego że muszę coś zjeść
ola witaj, fajny awatar
kasieczek co tam u Ciebie????? daj znać
wio.lub trzymaj się
powiedziałam dziś szefowej więc powoli mogę się w pracy ujawniać
dobrze bo coraz bardziej mi brzuch widać:-)
powiem wam że przewalone macie z tym spaniem... ja śpię tak samo a może nawet lepiej niż normalnie ...no może w weekendy nie śpię już do 11-12 jak miałam to w zwyczaju ale to dlatego że muszę coś zjeść
ola witaj, fajny awatar
kasieczek co tam u Ciebie????? daj znać
wio.lub trzymaj się
Sylwia9
Fanka BB :)
Dobry wieczór Całą wizytę opisze w wątku "wizyty..."
wio.lub bardzo mi przykro, mam nadzieję że już nie długo uda się jeszcze raz! 3mam mocno kciuki!
Co do tego spania to mam identycznie, krece sie po tym łóżku jak głupia, co chwile musze zmieniać pozycje MASAKRA!
wio.lub bardzo mi przykro, mam nadzieję że już nie długo uda się jeszcze raz! 3mam mocno kciuki!
Co do tego spania to mam identycznie, krece sie po tym łóżku jak głupia, co chwile musze zmieniać pozycje MASAKRA!
Beti1986
Fanka BB :)
ja tam normalnie spie z koldra miedzy nogamii tak na boki i brzuchu choc teraz juz mnie brzuch uwierac zaczyna
co so bezsennosci to czesto sie zdarza w ciazy. ja poki co spie jak zabita. ale z synkiem to jakos okolo 2 miesiace sie meczylam. budzilam sie o 2 w nocy punkt i dopiero kolo 7-8 zasypialam i do 12-13
co so bezsennosci to czesto sie zdarza w ciazy. ja poki co spie jak zabita. ale z synkiem to jakos okolo 2 miesiace sie meczylam. budzilam sie o 2 w nocy punkt i dopiero kolo 7-8 zasypialam i do 12-13
betty_jurek
Zaciekawiona BB
Witam z rana i życzę miłego dnia, dziś u mnie pogoda pochmurna, zbiera się na deszcz, to juz kolejny dzień jesiennej pogody, masakra! dobrze czytałam, że u którejś z was wakacyjna pogoda?
reklama