reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

A to ja żadnej notki do tego niemam, to może faktycznie wszystko jest wporządku :) Łapią mnie już skurcze łydek, dzisiaj rano po przebudzeniu miałam drugi i drugi raz na lewej nodze. :crazy: Dzisiaj mam nadzieję że dostane jakieś witaminy na kości itd. to może sie polepszy troche.
Pierogi z jagodami... :D Ja od miesiąca mieszkam na swoim ale nie mamy kuchni ;/ Jemy u siostry męża na zmiane gotujemy u niej ale już z mężem mamy dosyć kanapek na śniadanie i na kolacje. Masakra !! Zjadłabym jakąś jajeczniczke z grzybkami z lasu... ehhh pmarzyć. Ale może dzisiaj u mamy sobie zrobie :-D

reklama
Dzięki dziewczyny! Dla uspokojenia pojechałam na IP (oczywiście wcześniej dzwoniłam do przychodni, ale niestety żaden gin nie miał wolnego miejsca) a "miły" gin na IP pierwsze co zapytał, to dlaczego nie poszłam do przychodni, potem z ironicznymi tekstami stwierdził, że to plamienie po stosunku a "wy" odrazu panikujecie, a jak poprosiłam by zerknał przy okazji na wyniki bo akurat dzisiaj odebrałam, to powiedział, a co mi może dolegać w tak wczesnej ciąży (no ale wyniki bardzo dobre).
Wyszłam wściekła, ale i uspokojona bo widziałam pięknie bijące serduszko... :-)

Gabi ten lekarz to jakiś buraczany burak :angry::angry::angry::angry: Ale najważniejsze, że dzidzia ma się dobrze i Ty jesteś spokojniejsza :happy2:

Co do seksu to my wczoraj mieliśmy swój kolejny "pierwszy raz" :-pJejku, jak mi tego brakowało! Cieszę się, że po wszystkim było tak jak zawsze, więc jestem spokojna.

Moja suknia ślubna leży zapakowana w piwnicy. Na weselu trochę ucierpiała, ale najważniejsze, że zabawa była udana. Czasami tylko jak pomyślę ile kosztowała, to aż mi przykro.... No ale nie sprzedaję jej. Zostawiam na pamiątkę :-p A w szafie trzymam mój piękny obszyty koronką welon i zawsze sie wzruszam jak go wyjmuję :-)

Dziś dla naszego Dzieciaczka kupiłam niedrapki 2 pary, beżowe skarpetki, 2 flanelowe kolorowe pieluszki i 3 tetrowe. Jestem taka szczęśliwa z tych zakupów :-D:-D:-D

Ugotowałam zupę koperkową i czekam na Męża. Chyba jajko zniosę, bo dziś prowadzi jeszcze trening do 20 :wściekła/y:Idę kuchnię sprzątnąć.

Moja suknia dopiero będzie się szyła, ślub we wrześniu.
Miałam wcześniej ją szyć i odebrać, miałam nawet 2 przymiarki :-)
ale gdy okazało się, że jestem w ciąży to panie w salonie poradziły mi by zacząć ją szyć w połowie sierpnia. Tylko będę musiała nowy stanik kupić bo w ten, który już kupiłam pewnie się nie zmieszczę :-D
Raczej też będę chciała sprzedać, ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ja dziś też średniawo się czuję, jestem w pracy do 22 , a przed pracą normalnie ze 3 godziny drzemałam, mam wrażenie, że przesypiam 90% mojego wolnego czasu

Czesc dziewczyny!

Ja znowu tylko przelotem bo zmykam do wyrka za moment. Na szczescie jeszcze tylko tydzien tego maratonu i ide na zwolnienie. My po wizycie, fasolek rosnie ksiazkowo :) :) :) :) :) pecherzyk 9 tydzien i 5 dzien, fasolinka 9 tydzien i 3 dzien :) umowilam nas dzisiaj na prenatalne na 12 sierpnia, na szczescie zalapie sie na nfz dzieki tej gince, ktora mi skierowanie wyredagowala takie, ze hej ;) ciesze sie na te badania, nie tylko z tego wzgledu, ze dokladnie zbadaja dzidzinke, ale tez poogladam sobie malenstwo w 3d i 4d za friko :D w 12 tygodniu juz powinno byc widac co nie co wyrazniej mam nadzieje :) uspokoil mnie ten dzien dzisiejszy bo w lekkim stresie chodzilam ostatnio, a to z tego wzgledu ze zniknely moje mdlosci jak reka odjal ;) a ja glupia zamiast sie cieszyc to juz jakies czane wizje snulam ;) nie mam nawet kiedy Was czytac za bardzo, ale obiecuje, ze sie poprawie jak w koncu bede mogla dychnac ;) buziaki kochane!

hej :-)

Truskawko to razem będziemy trzymać za siebie kciuki 12.08 :happy::happy: My też wtedy mamy genetyczne :happy: Wcześniej, 7.08 mam zwykłą wizytę.

Rano troszkę pobolewał mnie brzuch jak na @ :baffled: Dziś cały dzień spędzę w łóżku :baffled:

jestem
mnie ciagle lapia takie chwilowe bole jak za szybko chce wstać
u nas pochmurno dzisiaj ,szkoda bo mielismy isc na dzialke po fasolke, a wlasnie Kerna ja mroze tylko ,jestem za leniwa na blanszowanie

utro o 9 mam wizyte a potem ide oddac krew na testy pappa i inne badania

A tak w ogóle dziś mi się śniło, że rodziłam :szok: i miałam pięcioraczki :szok::szok::szok: Dziewczynka, dziewczynka, dziewczyna, chłopczyk, dziewczynka :szok: Pierwszą córkę nazwaliśmy Małgorzata, a dalej nie pamiętam :-p
Ale nic mnie nie bolało :-p

Życzę Wam wszystkim pogody ducha na dziś, bo z tego co widzę w większości PL jest pochmurno.... Buu...

Witam

u mnie goraco ze hej , słonce swieci jak oszalałe :-p

a ja wczoraj wieczorem zajadałam sie borówkami tesciu z działeczki przywiózł mmm alez była pyszna ;-)

Katia alez masz sny :-p

Sylwia wiec juz od dzis trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte &&&&

Miłego dnia laseczki :-)

reklama
Witam i Ja,

Proszę za mnie trzymać kciuki, zaraz jadę robić wszystkie badania a wieczorem idę do gina. Pozdrawiam

Do góry