reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hej kochane ech jestem wykonczona po ostatnim tygodniu pracy (do wczoraj wlacznie), mam pare dni wolnego nareszcie, i mam nadzieje ze odpoczne...
Lusia tez sioe cieszy ze mam ja zaniesie i odbierze z przedszkola...
milego dnia wam zycze babencje

reklama
Patch jak wytresować słoka to jedna z najbardziej ulubionych bajek Szymka. ja jakoś mega przemocy tam nie odebrałam zresztą Szymek też nie ja mu to zawsze na uszko jakieś śmieszne własne komentarze mówię.jak na fana do dziś bawi się wszystkimi smokami- bo jak leciało to w kinie to w Mc Donaldzie był figurki.

myślę że co do kina to jak wszędzie każdy ma własne odczucia wrażenie i opinie. ja akurat dla chłopców bym poleciłą tą bajkę dla dziewczynek bojowiniczek też znasją swoją idolkę no i czadową smoczycę Rózię.

może ja tak z tym jak wytresować smoka trochę przesadzam.... Dzieciaki po bajce były zachwycone, ja później w domu oglądałam i pierwsze sceny mnie zaniepokoiły....

Rosmerta pisz później jak było i co nowego się dowiedziałaś...

ja to jakoś nigdy tych wizyt nie polubię.

no miłęgo szarego dnia a tym z poł€dnia zazdroszczę słoneczka.

Dziewczyny, która ma ochotę wpaść w niedzielę i trochę pomóc?? Znajoma jedzie na imprezę urodzinową i podrzuca na kilka godzin piątkę dzieci:-p To będzie dziesiątka:-p Ale bez noclegu, to damy radę....;-)

Patch wow,i tak sama z nimi będziesz?.masz zdrowie kobietko i wieeeelkie serducho.

Jutro pasowania na przedszkolaka,mam stresa,he,he.

reklama
Patch jak ty ich wszystkich ogarniesz :confused::-p ja z moja dwójeczka często wymiękam normalnie szacunek kobitko:tak:
Jutro pasowania na przedszkolaka,mam stresa,he,he.
zobaczysz jaka duma cie będzie jutro rozpierac jak zobaczysz swojego malucha na scenie:tak::tak: ja to byłam dumna jak paw nagralismy naszego małego przedszkolaka:blink: super było fajnie spiewali i troche potanczyli :tak: ja bym mogła częściej chodzic na takie przedstawienia do przedszkola:tak:

Do góry