reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hejka
bida z nędzą
IZka ledwie siedzi z temperaturą prawie 40 stopni
ja od czwartku na antybiotykach, cóś mi się koło zęba zrobiło i trepanacje mi robił i coś tam jeszcze a jutro jadę zdjęcie zrobić i się okaże czy nie trzeba będzie wyrwać buuuu

idę do mojej bidy
pa

reklama
Witam i ja

Matylda całe szczeście ,że obyło sie bez szpitala:tak:Zdrówka dla Gosi.

Wolfia , witajcie i korzystacie ze słonka.

Karolina miłego odpoczynku

Wisnia, zdrówka dla dziewczynek.

u mnie WIELKIE pakowanie ale chyba nie da rady się wspakować w jedną torbę 20kg chyba będziemy musieli mieć jednak dwie.:crazy:no i lekki nerw przez to bo nie chcę mieć za dużo ani za mało aby się nie natyrać ciężarów no i jak wiecie będziemy tam w nocy to z jedną walizą i małym marudą dość trudno może być

jeszcze ostatnie prasowanie i wielka próba jutro rano.

miłęgo wieczoru

Witam z PL:-)

Podróż w porządku:tak: Dzieciaki grzeczne i bez problemowe, więc my się nawet nie wymęczyliśmy poza tym, że mieliśmy zarwaną nockę, którą już odespaliśmy:-p

Wolfia, juz pewnie jestes w Pl. Sliczna pogoda tutaj, prawda???:-):-) Korzystajcie z niej i do zobaczenia po powrocie. Ja wracam za rowne 2 tyg.
Oj tak, pogoda cudna:-):tak: Dzieciaki szaleją całe dnie na podwórku;-)
My też wracamy za równe 2 tygodnie, więc do zobaczenia w Portlaoise:-D

Zdrówka dla Gosi, Izki i Ciebie Wiśnia:tak:

Karola nie stresuj się na zapas:tak: My mieliśmy 2 podręczne i plecak (do max. 10kg każdy) i 2 walizki po 15kg, do tego wózek dla Olivera i poszło gładko, więc u Was będzie jeszcze łatwiej;-) Było raz tak, że sama z Victorem leciałam jak miał rok i też było już późno po 21, a samolot miał jeszcze jakieś problemy i siedziałam w samolocie na lotnisku godzinę:sorry: Ale nie było tak źle;-) Powodzenia:tak:

Miłego wieczoru:-)

reklama
Do góry