reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:-):-)

Ja mimo ''wakacji'' jaks nie do zycia chodze. To odwiedzane rodziny jest strasznie meczace - do tego Milena juz tez ma dosc:baffled:. I wcale jej sie nie dziwie.

Agusia, mam nadzieje ze holter wyjdzie ok.:tak: Trzymam kciukasy.

A właśnie, bo ja chcę sobie zrobić cytologię jak będę w PL i zastanawiam się czy wynik będzie prawdziwy jak karmię piersią:confused: Bo gdzieś mi się obiło o uszy, że jak się karmi piersią to wynik jest nieprawdziwy. Mam rację czy nie:confused:

Ja robilam cytologie jak karmilam i lekarka nic nie mowila, ze moze cos byc nie tak. No i swoim postem Wolfia, przypomnialas mi ze ja z kolei mialam sobie zrobic usg piersi. Jutro musze sie zorientowac co , gdzie i jak. Tylko, ze ja nadal mam mleko w piersiach i jestem ciekawa czy to nie wplynie na wynik usg. Moze sie orientujecie?

Witam :-)
Mam dziś trochę do roboty, właśnie opróżniłam do zera Oliwki szafę i zaraz będziemy robić przegląd z przymierzaniem. Wkurzyłam się dziś, bo znów wyciągnęłam z szafy coś, co po ubraniu okazało się przykrótkawe.
Muszę też polecieć do pracy i zanieść worek maskotek, bo u mnie się walały, a dziewczyny powydają dzieciaczkom, które będą przychodzić z mamami do ROPS.

Cześć:-)

Pogoda senna... Zaraz się wezmę za jakiś obiad na szybko i po południu spakujemy się już do końca, bo jutro o tej porze to już będę w PL:-) Mam nadzieję, że pobudka o 3 w nocy nie będzie jakaś tragiczna dla dzieciaków:sorry2:

Miłego dnia:-)

tez mysle ze bedzie wszytko OK WOLFIA, udanej podrozy Ci zyczue!

u nas ladna pogoda,. fajne to lato taakie dluugie

hej babole
Wolfia szczęśliwej podróży no i witamy po tej stronie jutro :-)
karolina wynik holtera tego mam za 3 tygodnie :baffled: a drugi za tydzień :rofl2: i wynik od razu:baffled::sorry2:(już mam zdjęty wiec klikam hehe)

Mi tez potrzebna cytologia i inne badania....udało mi się fuksem zarejestrować na 12 listopada:baffled: ale ważne ze wogóle na NFZ (zawsze więcej w kieszeni ;-))..a do gina i tak ide szybciej prywatnie ..muszę przegląd zrobić ...ostatnio byłam pół roku temu :zawstydzona/y:
Ja tez mam mleko w piersiach jeszcze :baffled::rofl2: ale to chyba nie przeszkadza w usg czy cytologii :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry