reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hejka
bida z nędzą
IZka ledwie siedzi z temperaturą prawie 40 stopni
ja od czwartku na antybiotykach, cóś mi się koło zęba zrobiło i trepanacje mi robił i coś tam jeszcze a jutro jadę zdjęcie zrobić i się okaże czy nie trzeba będzie wyrwać buuuu

idę do mojej bidy
pa

reklama
Witam i ja

Matylda całe szczeście ,że obyło sie bez szpitala:tak:Zdrówka dla Gosi.

Wolfia , witajcie i korzystacie ze słonka.

Karolina miłego odpoczynku

Wisnia, zdrówka dla dziewczynek.

u mnie WIELKIE pakowanie ale chyba nie da rady się wspakować w jedną torbę 20kg chyba będziemy musieli mieć jednak dwie.:crazy:no i lekki nerw przez to bo nie chcę mieć za dużo ani za mało aby się nie natyrać ciężarów no i jak wiecie będziemy tam w nocy to z jedną walizą i małym marudą dość trudno może być

jeszcze ostatnie prasowanie i wielka próba jutro rano.

miłęgo wieczoru

Witam z PL:-)

Podróż w porządku:tak: Dzieciaki grzeczne i bez problemowe, więc my się nawet nie wymęczyliśmy poza tym, że mieliśmy zarwaną nockę, którą już odespaliśmy:-p

Wolfia, juz pewnie jestes w Pl. Sliczna pogoda tutaj, prawda???:-):-) Korzystajcie z niej i do zobaczenia po powrocie. Ja wracam za rowne 2 tyg.
Oj tak, pogoda cudna:-):tak: Dzieciaki szaleją całe dnie na podwórku;-)
My też wracamy za równe 2 tygodnie, więc do zobaczenia w Portlaoise:-D

Zdrówka dla Gosi, Izki i Ciebie Wiśnia:tak:

Karola nie stresuj się na zapas:tak: My mieliśmy 2 podręczne i plecak (do max. 10kg każdy) i 2 walizki po 15kg, do tego wózek dla Olivera i poszło gładko, więc u Was będzie jeszcze łatwiej;-) Było raz tak, że sama z Victorem leciałam jak miał rok i też było już późno po 21, a samolot miał jeszcze jakieś problemy i siedziałam w samolocie na lotnisku godzinę:sorry: Ale nie było tak źle;-) Powodzenia:tak:

Miłego wieczoru:-)

reklama
Do góry