reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Ojej:-(.Zdrówka dla Milenki,Sarci,Olwiki i Kubusia:tak:.Mam nadzieję,że imion nie będzie więcej przybywac:no:.
A ja dzis od rana znowu szalalam z odkurzaczem mopem,zmywam,piore...nie ma konca.Moje dziei maja duzy dar robienia mega balaganu:baffled: .
Konrad jak robi sie zmeczony w dzien,to sam mi mowi,że chce spać:tak: i wlaśnie niedawno usnął :tak:.

Witam :-)
Oli dziś mnie obudziła rano wołając:
- Mamusiu, wstawaj, idziemy do żłobka bawić się z dziećmi!
Oby ten zapał jej został :sorry: Dziś idziemy na 10tą obejrzeć żłobek i zapoznać Oliwkę z dziećmi.

A tak poza tym to mam dziś w planach przegląd szaf z ciuchami moimi i pościelami. Mam nadzieję, że uda mi się to zrealizować :sorry:

Witam z rana :)

a ja zaczełam dzień od sniadania , prania, scielenis lozka i dopiero BB

zaraz jedziemy na zakupy bo lodówka pusta...
pozniej po bacie na osiedle i ja sie wyrywam na miasto:-) musze kupic sobie jakies jeansy oraz buciki:tak:

no to na razie!

Witam.
Dzis za oknem słonko,pewnie jakichs długi spacer będzie.
Trochę Wam zazdroszczę tego zapału dzieci do żłobków i przedszkoli,miejmy nadzieje mojemu też sie spodoba od przyszłego semestru.
Puki co w domu mam przedszkole,he,he.
Zaraziłyście mnie przeglądaniem szaf,oj niedobre:-D,wczoraj u siebie robiłam porzadki,a dzis u Kubulatka mojego.;-)

reklama
hej kobiety:tak:
trochę dziś czytam co u Was, póki mała śpi, a że też zgnębiona choróbskiem:-(, to nie wiem ile to będzie. Ostatni tydzień miałam okropny, szkolenia, RP i zebranie z rodzicami. Na weekend pojechaliśmy na zach. do rodziców, więc po tym wszystkim dopiero dziś trochę wolniejsza jestem, nie licząc stosu 117 testów, które muszę do końca tyg. sprawdzić. Mała przeziębiona, katar po pas, humor do bani:eek:
zdrówka dla bąbelków:tak:

Do góry