reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam

my wczorajszy dzien spedzilismy w Dublinie - spotkalam sie z siostra, robilismy zakupy przed wakacjami. JA oczywiscie sobie nic nie kupilam:baffled::baffled: (jakos nie mam weny na zakupy i strasznie nie lubie kupowac ubran:wściekła/y:)
A dzis to jakas ''przetracona '' chodze

reklama
Hejka babole:-) jaki ten weekend męczący był:rofl2::-):-D..leżenie, zakupy,grille ,spacery i leń ...jestem wypluta ze hej:baffled::-D:-D:rofl2:

dzisiejszy dzień jednek nie nazwe udanym do końca....czekam na telefon ...właśnie operuja :-:)-(
reszta na:ninja2::-(

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki:tak::-)!
Karolinka,usmiechnij sie-niedługo wakacje:tak:.
Wolfia,ja zrekam na suwaczek i widziałam,ze Oli skończył juz pół roczku:-).Pisz nam i o jego postepach,fajnie tak powspominać:-);-):tak:.
Ja ostatnio zajęta jestem,a jeszcze jak wszystko dobrze pójdzie,to pojade z dzieciakami i moimi rodzicami na 3 dni nad morze:-):tak:.Oczywiscie rodzice fundują;-):-):sorry2:.Niestety bez Jacusia:no:,bo ktos musi zostać i pilnowac różnych spraw:-(.I zależy to jeszcze od tego czy wujek przyjedzie zajmowac sie babcia:confused::blink:.No zobaczymy:tak:.Dobrze,ze rodzice mają 7-osobowy samochód;-):tak:.
Poza tym zaczeliśmy przygotowania do szkoły:zawstydzona/y:. Koszty ogromne,a jeszcze Dominisi marzy sie nowy plecak:szok::sorry2:.Czeka mnie bankructwo:sorry2::baffled:.

hejka

poczytałam i złapałam się na tym, że nie pamiętam co miałam poodpisywać :szok: chyba mnie te wakacje na maxa rozleniwiły, trzeba trochę zwoje poćwiczyć bo kiepsko będzie ;-)

u nas też weekend leniwie przy grillu, wczoraj gorąco było i laski pół dnia się moczyły w basenie :-) a dziś powrót do szarej rzeczywistości - góra prania czeka :baffled:

Witam poweekendowo:-)

3 dni wolnego, ale fajnie było, wczoraj taki prawdziwy wakacyjny dzionek, hubek tez szalał w basenie z kuzynką, ja sie troche poopalała, ogólnie weekendowe lenistwo:-) wypoczęłam:tak::-)

no ale teraz za to sajgon w pracy, masa roboty:baffled: mozę uda mi sie podoczytywac co tam u was sie działo

miłego dzionka:tak::-)

hej
mam serenadę nad uchem bo nie pozwalam wejsc na blat w kuchni..foch i tupanie ...chyba wytrzymam;-):-D:rofl2::-((jak ja nie lubie płaczu dziecka :zawstydzona/y::zawstydzona/y:)...o spokój ufff

Witam śpiąco już z pracy :crazy:
My wczoraj też basenik, grill, słoneczko, ogólnie lenistwo, chociaż nie do końca, bo przed dzisiejszą wizytacją babci posprzątaliśmy całą górę na błysk.

No właśnie.... za 2 tygodnie przedszkole a ja nie wiem co na wyprawkę dla Milenki kupić? Z czym dzieci idą do przedszkola? Ma być spotkanie organizacyjne ale jak je zrobią 3 dni przed rozpoczęciem, to nie zdążę z zakupami :wściekła/y: Ktoś mi coś podpowie :confused:

A wogóle to miłego dnia, dzisiaj chyba znowu będzie upalnie :tak::-)

reklama
Witam :-)

Joasiek, moje dzieciaki dawno temu chodziły do przedszola i mogło się coś zmienić, ale z tego co pamiętam, to wielkiej wyprawki do przedszkola nie trzeba.
Napewno wygodne papcie i ciuchy do przebrania, bo wiadomo, dzieci się brudzą, mogą się polać, no i ssiusiać się dzieciom zdarza itp. No i piżamka do spania i pampek, jeśli moczy się w czasie snu. Z tego co pamiętam, to śliniaków się w przedszkolach nie ubiera, ale może się mylę :confused:

Do góry