reklama
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Hejka.
Nawet nie wiem, że miałam dostęp do wątku zamkniętego. A gdzie mogę poczytać o nowych zasadach? Oliweczka się stała ekspertem. ;-)
Nawet nie wiem, że miałam dostęp do wątku zamkniętego. A gdzie mogę poczytać o nowych zasadach? Oliweczka się stała ekspertem. ;-)
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Hejka.
i tu sie mylisz;-) bo ja mało jak ktora się w tym orientuje jestem zbytnio rozkojazona

mam nadzieje ze dziewczyny coś wiecej odpisza, bo sama juz nie wiem czy miałas dostpep czy nie echhh nic sie konkretnego nie mozna ode mnie dowiedzeć

mam nadzieje ze jednak troszke pomogłam
A tak w ogole witam w sobotnie przed -południe

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam:-) My już po śniadanku. Mąż jeszcze śpi, ale to dobrze, może jak się wyśpi w końcu, to będzie do życia
Zapowiada się śliczna pogoda, więc się pewnie wybierzemy gdzieś na dłuższy spacer:-) Dom wczoraj posprzątałam, ostatnie pranie właśnie się kończy, więc i mi się weekend należy;-)
Miłego dnia Dziewczyny

Miłego dnia Dziewczyny

Patri kochana miałas dostęp do zamkniętego i to nawet bardzo długo ale zniknełąś z forum na jakiś czas a jednym z podstawowym zasad naszego wątku zamkniętego jest czynne udzielanie sie na forum
ale nic straconego zawsze mozna odzyskac dostęp;-)

reklama