reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Czesc Laseczki:)
Tesknil ktos za mna ;).....hihi nie mam na nic czasu ostatnio.....
teraz tez wpadlam sie zameldowac ze zyje jeszcze.....jestesmy po weselu Julki chrzestnego.....
jak bede miala chwilke to nadrobie zaleglosci i wkleje zdejecia....
buziaki papapa

reklama
Czesc z rana.
Julka w drodze do żłobka, woda do wanny leci, kawa zrobiona, książka do czytania w wannie naszykowana, poczta mailowa sprawdzona. No. Super.
To mówicie że 500 to teraz norma? ... Krna, musze wiec zakasac rekawy, moj Bart powiedzial ze nie dołoży grosza, po tamtym przypadk gdy nie dostal za to ani be ani me ani kukuryku. A to moja kolezanka, nie jego....
Hm.
Dzieki za info kobitki, jeszcze popytam znajomych.
Papa. Miłego dnia!!.

Witam poweekendowo:-)

weekend u Teściów udany:tak: trochę odpoczęłam, ale miałam tez trochę stresa, bo Hubkowi zrobilismy mały zabieg z Teściówką - miał sklejkę i trzeba było odkleić napletek bo inaczej mogloby dojśc do zapalenia:-( no i T. dała rade to zrobić, całe szczęście bo nie wyobrażam sobie by obcy ludzie w szpitalu mieliby mu to robić....

miłego dnia:-)

Witam :-)
Ja niedługo lecę do onkologa. Mam na twarzy (blisko ucha) znamię, które kiedyś było płaskie, a z 10 lat temu trochę urosło. W sumie to ono mi nie przeszkadza, ale ponieważ moja mama ciągle mi marudzi, to idę pokazać to lekarzowi. Pewnie mi da skierowanie na usunięcie, zobaczymy.

Kasiad ja mam to samo znamię na głowie wczoraj właśnie stwierdziłam że muszę się wybrać żeby je usunąć bo też wydaje mi się że urosło :baffled:
choć byłam usuwać inne z 10 lat temu i ono też nie wyglądało wtedy ciekawie jednak powiedzieli że jak będzie się coś dziać to mam przyjść te ktore były narażone na obcieranie przez stanik na piersi itd to mi pousówali:tak:

Patri ja jednak kolezance bym dała 300zł ....500zł bym dała najbliższej rodzinie, choć nawet taka suma jest sumą bardzo dużo u nas się tyle nie daje :no:może dlatego ze mam rodzinkę zwłaszcza na wsi gdzie 300zł to połowa czyjejś wypłaty :tak:

Słuchajcie ,jeśli jest któraś z Was z Warszawy, to może orientujecie się gdzie przenieśli KDT?

A co do znamion, mojej mamie robiło sie nad brawią. I se drapała, a to narastało, co trochę tego urwała, to dorastało nowe, w końcu się zrobiło po prostu duże. Ale nie w sensie rozległe, tylko w sensie że takie wystające. Przestraszyła się, poszła do lekarza. Dostała skierowanie na usunięcie tego i pewnego dnia, zanim poszła, to po prostu to.... oderwała w całości... :szok: . Krwawiło jak cholera, przykładała spirytusem. Nie odrosło...
Co nie znaczy, że tak radzę robić. Uważam to zachowanie za bezmyślne...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :tak:
ale liczac ze prara młoda ma zapłacic za jedna osobo około 150 zł x2 to juz wychodzi 300 z a przeciez trzeba dac im zarobic na jakis nowy poczatek :tak: no to chociaż te 200 wiecej prawda :tak: ale kazdy daje tyle ile ma :tak:

a my znów zakupy, ogródek, obiad itd

Do góry