reklama
Witam poświątecznie
U nas święta przebiegły w cudnej, rodzinnej atmosferze. Przyjechali moi rodzice, dziadkowie Tomka i było na prawdę super
A teraz powoli wracam do codziennej rzeczywistości i myślami już pakuję nas do N.
Mysia zdrówka dla Filipka! Oby obyło się bez szpitala
Miłego dnia tym co piorą, mają sklerozę, głowa boli (nawiasem mówiąc mnie też
), tym co robią obiad i opalają się na balkonie, zmykają na działkę, nie narzekają i narzekają, tym co pachnie kawą i słońcem, których czeka ciężki dzień w pracy, które śmigają na konie, sprzątają po gościach i które mają ręce pełne kupy:-)

U nas święta przebiegły w cudnej, rodzinnej atmosferze. Przyjechali moi rodzice, dziadkowie Tomka i było na prawdę super

A teraz powoli wracam do codziennej rzeczywistości i myślami już pakuję nas do N.
Mysia zdrówka dla Filipka! Oby obyło się bez szpitala

Miłego dnia tym co piorą, mają sklerozę, głowa boli (nawiasem mówiąc mnie też

Miśka 5
Mamy lutowe'07
Witam
:-)

irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Mnie znow boli gardlo
a dzis z kolezanka dalysmy taki popis na prawku normalnie masakra dostalysmy ataku smiechu i przez 15 minut do konca lekcji zywnie plakalysmy az gosciu machnol reka dobrze ze mlodego niebylo bo by nas chyba wyciepnol ale normalnie powstrzymac sie nieszlo a potem juz polowa grupy rzala

a dzis z kolezanka dalysmy taki popis na prawku normalnie masakra dostalysmy ataku smiechu i przez 15 minut do konca lekcji zywnie plakalysmy az gosciu machnol reka dobrze ze mlodego niebylo bo by nas chyba wyciepnol ale normalnie powstrzymac sie nieszlo a potem juz polowa grupy rzala

reklama
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Cześć. Coś ciężki łeb mam dzisiaj. No to cześć.