reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

i ja witam

:-:)-( u nas taki byle jaki :-:)-:)-(

Przede wszystkim zdrówka dla Kubusia

Świeta były średnio udane, bo narobiłam sie jak głupia i nikt do nas nie przyszedł - takie nieporozumienie w organizacji...eah..jestem zmęczona i do tego dzis w pracy młyn od rana..
Jakby tego było mało. . .od niedzieli Filipka brał kaszel, ale jakoś nieszczególnie sie martwiliśmy bo nie było zle, a dzis rano dostał gorączki - i dopiero dziś poszedł Tomek z nim do lekarza..i mam wyrzuty sumienia, ze tak to zaniedbałam - zapalenie krtani z szybkim rozprzestrzenieniem sie na oskrzela - wisi nad nami szpital, ledwo Tomek ubłagał lekarke, by w domu został,dostał zastrzyki (2 rano i 1 na noc -do czwartku) ale jeżeli do czwartku sie nie poprawi to....:-:)-:)-(

Ja jakaś po tych świętach zawiedziona i jeszcze takie zmartwienie - psycha znowu mi siada :-:)-(

reklama
Witam :-)
My dziś od 7 na nogach - łącznie z Oliwką.

Zdrówka dla wszystkich choruszków, a dla Ciebie Mysia dużo sił :tak:

Ostatnia edycja:
I ja witam, dzisj przyjezdza moja mam a aja wyrywam się na miasto, moze na jakieś zakupki

milego dnia!

Mysia wierze że będzie dobrze !
Kochana zycze Ci dużo sił, nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia! Nie obwiniaj się!

Witam:-) U nas szaro-buro, deszczowo i wietrznie. Nic się nie chce:no: Zaraz skoczę pod prysznic, bo jeszcze w piżamie siedzę, a to już po 9:-p Potem muszę odkurzyć i zrobić listę zakupów, bo nawet podstawowych rzeczy brakuje:sorry: Ostatnio mam jakieś naloty myśli "co dalej? mamy dwójkę dzieci i trzeba pomyśleć o czymś własnym... tylko skąd wziąć tyle pieniędzy:sorry: kredyt na 30 lat:szok:... eh nie wiem jak to wszystko będzie:no:"

Oliwieczka ale Ci dobrze;-) Szkoda, że mi nikt z dzieciakami nawet na chwilę nie zostanie:sorry:

Mysia trzymaj się dzielnie Kobieto:tak: Wszystko wróci do normy - zobaczysz;-) Troszkę więcej wiary w siebie i w to co już masz:tak: Zdrówka dla Filipka:tak:

Miłego dnia:-)

Hej kochane!
Witam się poświątecznie:tak:, wróciliśmy dziś w nocy od rodziców z przedłużonych świąt. Pogoda była boska, święta bardzo rodzinne, a Wiki tak się wyszalała u babć i prababci, że musi jej to do majówki starczyć;-)A teraz pranko za prankiem, obiad i potem jeszcze spacerek z małą jak się wydrzemie, bo pogoda u nas piękna i słoneczna:tak::-)

witajcie
ech ciężko było wrócić do pracki po wolnym ale mus to mus... a jeszcze na 17 idę na terapię uch...

a teraz zmykam na zakupy bo w końcu mam nianię huraaa!!!

już dom ogranięty po świątecznych gościach uffff wszystko wyprane wysuszone pochowane- tak lubię.
dziś znów piękny dzień oj niech tak będzie cał rok cudnie by było jak dla mnie zmarźlucha.
zaraz śmigamy z SZymkiem do koników( dziadek ma 4 konie tak dla zwykłej potrzeby posiadania ) a mał szaleje za nimi jak wariat to ja się ich bardziej boję niż on.

miłęgo dnia babeczki

reklama
hej
ciepło
własnie umyłam rece całe od kupy sarze i wymiekałam:wściekła/y::baffled::laugh2:
:rofl2:
już dom ogranięty po świątecznych gościach uffff wszystko wyprane wysuszone pochowane- tak lubię.
dziś znów piękny dzień oj niech tak będzie cał rok cudnie by było jak dla mnie zmarźlucha.
zaraz śmigamy z SZymkiem do koników( dziadek ma 4 konie tak dla zwykłej potrzeby posiadania ) a mał szaleje za nimi jak wariat to ja się ich bardziej boję niż on.

miłęgo dnia babeczki
Oj jaki pracuś z Ciebie.Ja mam lenia dziś.:tak:

Do góry