reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam;-)
a Weronika mi zrana z rozbiegu w ściane walnęła bużką i nosek jakis czerwony i wydaje mi sie ze troche jakby napuchniety mam nadzieje ze nie złamany ale daje sobie dotkąć wiec chyba ok

reklama
Witam!
Damian zrobił mi dziś pobudkę jak wychodził do szkoły :crazy:
Głowę mam jakby ściśniętą od środka, a gości dziś mam i muszę się uwijać.

Witam:-) My już po śniadanku i teraz leniu****emy;-) Przed chwilą na CBeebies leciały Teletubisie, które ćwiczyły, bo odcinek był o gimnastyce, a Victor razem z nimi;-) Rączki w górę, rączki w dół, przysiad...:-D Śmiesznie to wyglądało:tak:

a ja pomyłam sobie okna 2 wczesniej balkonowe to jeszcze tylko z sypialni mi zostało :tak:małe choineczki tez juz powyjmowałam dzieciaki całe szczęśliwe chodzą :-Dech uwielbiam swieta,,,i ten czas przygotowan strojenia domu....

hej ja już po pracy
teraz lezę uśpić malucha i robić sałatkę dla mamy ech a niania moja ma jakieś koszmarne szkolenie i nie mam jak po Izkę iść bo Pyśka będzie przecież spać wrrr

ale za to z pracy przytargałam dwie siaty słodyczy od mikołaja hehe

My nie dostaniemy paczek:dry:.
Ja niedawno wrociłam,oczywiscie byłam na zakupach.Głupie prześcieradło do łóżka w sypialni 40 zł.Szlag mnie trafia,bo wszystko strasznie drogie:angry:.Ciągle cos kupuje i ciagle cos sie kończy:angry:.Dzis byla w pracy i do niedzieli tez bede jezdzic:confused:.Troszke kasy wpadnie,ale starsznie mi sie nie chce:no:.
Zaraz zmieniam pościel w sypialni:tak:

Hubek zachwycony, cąły czas w kólko stroi okno balkonowe, zdejmuje i nakleja na nowo:-D:-) super zabawa dla dzieciaczków, szczególnie jak uziemiony katarkiem w domciu;-):-)
Takie żelowe ozdoby ma moja mama, Oli też najpierw je przeklejała, a jak przyszliśmy z następną wizytą i ją na chwilę spuściliśmy z oczu, to wszystkie pogryzła i porwała na kawałki :baffled:

reklama
Witam;-)
ja dzis po ciezkiej ncce mała 39 goraczki rzucała sie w łóżku a rano wstajemy i 36:confused:ale na 14 idziemy do lekarza sprawdzic co sie dzieje

Do góry