reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

tak MYSIA masz racje i dlatego dziś wykorzystalam zupkę chinską, na deser dzieci zrobły sobie same szybki kisiel w kubku w niedzielę nie ma już dwoch dan tylko jedno i też taki żeby nie stac przy garach i nauczyłam dzieci myc naczynia Mamy tez kartki do baru i tez przynosimy gotowe dania także to juz zostalo rozwiązane A jeżęli chodzi o pomoc to niestety nic sie nie zmieni moja teściowa jak ma sie zając dziecmi to już dzień przed jest chora mialam sąsiadkę ale jej odbija bo raz na 2 tygodnie sie obraża a po reszte jakoś tka mi dziwnie obarczać obce osoby z ktorymi nie utrzymuje bliskich kontaktow trójka dzieci PRZESTLO byc wzorowo bo odpuszczam sobie prasowanie i tylko skladam a dzieci mają same sobie pochować czasami mężowi uprasuje koszule Wojtek sam z siebie ostatnio odkurza bo dzieci zauważyły że nie czuje sie najlepiej a najlepsze w tym wszystkim jest to że juzzrozumialy co znaczy szacunek dopracy Wojtek jak podkurza to potem sie zlosci jak widzi że Gabi czy Zuia nakruszy i mówi -a ja sie tak nameczyłem :tak:
Joasiu,fajnie ze jestes nastawiona na zmiany.Jak czytam jakie robisz super obiadki,pieczesz ciacha,to az Ce podziwiam:sorry2:.Ja tez nie lubie podrzucac nigdzie dzieci,bo to zadna frajda opiekowac sie czyjas gromadka...Nikt mi nigdy dzieci nie bawił.Mama wolala dac mi pieniadze niz bawic dzieci.Jak dwojka byla naprawde malutka(Dominika sie urodzila,gdy Bartus mial 1,5 roku),to bylo mi bardzo ciezko i cholernie potrzebowalam tej pomocy:baffled:.Tesciowa pracowala,mamie sie nie chciało i musialam sobie radzic.Jak dzieciaki byly starsze,to zaczelam je podrzucac do tesciowej kilka razy w tygodniu na 2 godziny,bo jezdzilam na aerobik(strasznie za nim tesknie,ale teraz nie dalabym rady jezdzic).Teraz przy Konradzie radze sobie lepiej ze soba,mam wiecej cierpliwosci,zrozumienia i ciesze sie,ze jest tak jak jest.Zdrowie mi na szczescie dopisuje:tak:.
Pamietaj,zeby sie oszczedzac,bo dzieciaki maja tylko jedna mame...:tak:

reklama
hejka dziewczęta:-) u nas dzis wieje, że hej:rofl2:

Joanna fajne masz te dzieciaczki:tak: tak ci pomagają, i dobrze ze troche odpusciłaś:tak:dbaj o siebie, bo bez ciebie nie dadza rady,a kto o nie lepiej zadba niz ty?! zdrówka zyczę

miłego dnia wszystkim życzę

Witam;-)
ale dzisiaj sobie pospalismy do 8 30 :szok::szok::-):tak::tak::tak:nawet sie wyspałam :-D:-D
joanna bardzo dobrze ze wprowadzasz zmiany zdrowie pamietaj jest najwazniejsze:tak:

Witam :-)
U nas wietrzysko potworne, brak słońca, ale na szczęście nie pada (wczoraj było oberwanie chmury).

Joanna, tak trzymaj, zmiany są u Was konieczne :tak:

Witam :-)
U nas wietrzysko potworne, brak słońca, ale na szczęście nie pada (wczoraj było oberwanie chmury).

Joanna, tak trzymaj, zmiany są u Was konieczne :tak:
Dzisiaj do nas przyszło ...:baffled:
Siedze w domu i juz mam dość.Rano w dezczu,biegiem do ZUSU,a tam wiadomo kolejki:baffled:

reklama
Do góry