reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Wiam!

W koncu moge normalnie egzystować, nie dosc ze mialam zeba wyrwanego to w nastepnym stan ropny, bolały oba, na szczescie troszke juz przeszlo, ale przez 3 dni nic nie moglam jesc, mowić tylko ryczałam, juz nie pamietam zeby mnie tak bolało :/

...teraz chcialabym nadrobic zaleglosci ...tylko ze Zosia juz sie obudzila :/

Patch no to faktycznie było nie za wesoło.Ale bedzie dobrze!!!

A moja Zosia przez 1 miesiąc w ogole nic nie prztyła :(

reklama
Witam Dziewczyny

Patch,
ja podobna sytuacje mialam w lutym. U nas to byla grya zoladkowa i zaczela sie tak jak u Ciebie. Wszyscy na okolo chorowali a ja nie. Na cale szczescie, bo nie wiem kto by sie mna zajmowal. Dobrze ze juz po wszystkim u Was. JA Ci teraz polecam probiotyki, na pewno pomoga na uklad pokarmowy Stasia.

w ostatniej gazecie TWÓJ Mluszek jest napisane ze kawa zbozowa CARO wzmaga apetyt i takie dzieci jak nasze moga ja smialo pic
jeszcze tego nie probowalismy

przeczytałam wiadomosci od Agusi i spadam - humor odszedł czesc babki

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
Patch, współczuję choróbska:tak:u nas było odwrotnie, wszyscy z grypą żołądkową, tylko Wiki zdrowa:szok::-D, no i całe szczęście, bo ja ledwo na nogach stałam przez ciągłe wymioty i inne "przyjemności", a co dopiero taki szkrab, już miałam wizję szpitala, gdyby zachorowała:baffled:

No powolutku Staś coś zjada... To jeszcze nie jest ten stan, który był przed chorobą, ale jest trochę lepiej. Daję mu dużo jogurtów, serków- to akurat w miarę dobrze przyjmuje. Nie wiem do końca jaki wirus to spowodował, bo Marceli na rota był zaszczepiony, a też go złapało, fakt że trochę w mniejszym stopniu niż Stasia, ale jednak....

A ja po krotkiej nieobecnosci musialam chociaz na chwile zagladnac na moim nowym laptopiku :-) .Przyjechala do mnie moja mlodsza siostra z prawie 5 miesiecznym synem takze w domu mamy co robic :-)

Dobranoc BB-Babeczki.

8388_boze%2037.jpg

Agusia spokojnej nocki,coby Sarunia słodko spała,a mamusia odpoczęła.

reklama
Do góry