reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Dziewczyny wszystko się pięknie udało. Mieszkanie kupiliśmy, kredyt dostaliśmy, wprowadzamy się od 2 stycznia.:-) A nasze dotychczasowe też już prawie sprzedane. Jutro podpisujemy umowę przedwstępną i dostajemy zadatek .Tak więc na same święta tyle udanych spraw. Cieszymy się ogromnie.
Jutro wyjeżdżamy na całe święta do naszych rodziców. Pakuję prezenty i świąteczne potrawy.
Wszystkim Wam, życzę najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, pełnych miłości i cierpliwości.
"Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia".
Renia z rodziną
Jutro wyjeżdżamy na całe święta do naszych rodziców. Pakuję prezenty i świąteczne potrawy.
Wszystkim Wam, życzę najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, pełnych miłości i cierpliwości.
"Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia".
Renia z rodziną
dziewczyny ja tez juz skadam wam życzenia bo teraz juz tylko bede z doskoku wchodzic na forum i was podczytywac
Skacze Aniołek, skacze po chmurkach,
niesie życzenia w Anielskich piórkach.
Niesie w plecaku babki i świeczki,
a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt!
Skacze Aniołek, skacze po chmurkach,
niesie życzenia w Anielskich piórkach.
Niesie w plecaku babki i świeczki,
a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt!
Ja też Wam dziewczyny życzę zdrowych, wesołych ale i spokojnych Świąt oraz duuuuużo prezentów. I chociaż maluszki mamy jeszcze w brzuszkach, to są to w sumie pierwsze święta w zwiększonym gronie, bo przecież czujemy już bardzo mocno ich obecnośc.
Nie objedzcie się za bardzo, bo w ciąży podobno jeszcze gorzej się przeżywa niestrawności niż bez ciąży (koleżanka mnie przestrzegała )
Nie objedzcie się za bardzo, bo w ciąży podobno jeszcze gorzej się przeżywa niestrawności niż bez ciąży (koleżanka mnie przestrzegała )
a ja dzis z nudow zrobilam swoja pierwsza dekupazowa doniczke do pokoiku malutkiej. co prawda jeszcze nie jest polakierowana ale mnie sie i tak podoba. chociaz jest strasznie prymitywna, ale przeciez nie od razu Rzym zbudowano
A zyczenia to wam zdaze jeszcze jutro zlozyc bo ja w swieta jestem obslugiwana i nie mam zadnych obowiazkow wiec z nudow co jakis czas tu zagladam
A zyczenia to wam zdaze jeszcze jutro zlozyc bo ja w swieta jestem obslugiwana i nie mam zadnych obowiazkow wiec z nudow co jakis czas tu zagladam
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja też tu będę, ale niektóre z Was może wyjeżdzają, więc już teraz życzę Wam
Samych czarodziejskich chwil
w ciepłej rodzinnej atmosferze,
uśmiechu i zdrowia nie tylko od święta,
pyszności na stole, cudownych prezentów, spełnienia marzeń...
Wesołych Świąt Lutóweczki!
w ciepłej rodzinnej atmosferze,
uśmiechu i zdrowia nie tylko od święta,
pyszności na stole, cudownych prezentów, spełnienia marzeń...
Wesołych Świąt Lutóweczki!