reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

No, telefony zapisane. Mam tylko nadzieję, że te dziewczyny, które podały numery nie pójdą rodzić w jednym czasie, bo dopiero byśmy się tu zastnawiały, co się dzieje:-)

reklama
ja mam termin na poczatek (pewnie juz w styczniu urodze jak mi ten fenoterol odstawia) a dziewczyny pod koniec lutego wiec chyba wszystkie trzy na raz sie nam nie uda :tak:

Ja też numerki już zapisałam...bedziemy jakby coś w kontakcie...
No a braciszek zrobił necik, ale tymczasowo - coś mi sie wydaje...:-D

Dziewczyny wszystko się pięknie udało. Mieszkanie kupiliśmy, kredyt dostaliśmy, wprowadzamy się od 2 stycznia.:-) A nasze dotychczasowe też już prawie sprzedane. Jutro podpisujemy umowę przedwstępną i dostajemy zadatek:-D .Tak więc na same święta tyle udanych spraw. Cieszymy się ogromnie.
Jutro wyjeżdżamy na całe święta do naszych rodziców. Pakuję prezenty i świąteczne potrawy.
Wszystkim Wam, życzę najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, pełnych miłości i cierpliwości.
"Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia".

Renia z rodziną

dziewczyny ja tez juz skadam wam życzenia bo teraz juz tylko bede z doskoku wchodzic na forum i was podczytywac
Skacze Aniołek, skacze po chmurkach,
niesie życzenia w Anielskich piórkach.
Niesie w plecaku babki i świeczki,
a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt!

Ja też Wam dziewczyny życzę zdrowych, wesołych ale i spokojnych Świąt oraz duuuuużo prezentów. I chociaż maluszki mamy jeszcze w brzuszkach, to są to w sumie pierwsze święta w zwiększonym gronie, bo przecież czujemy już bardzo mocno ich obecnośc.

Nie objedzcie się za bardzo, bo w ciąży podobno jeszcze gorzej się przeżywa niestrawności niż bez ciąży (koleżanka mnie przestrzegała :tak:)

a ja dzis z nudow zrobilam swoja pierwsza dekupazowa doniczke do pokoiku malutkiej. co prawda jeszcze nie jest polakierowana ale mnie sie i tak podoba. chociaz jest strasznie prymitywna, ale przeciez nie od razu Rzym zbudowano:-p

A zyczenia to wam zdaze jeszcze jutro zlozyc bo ja w swieta jestem obslugiwana i nie mam zadnych obowiazkow wiec z nudow co jakis czas tu zagladam :tak:

Ja tez jestem w swieta online i ciesze sie ze przynajmniej jedna ososba oprocz mnie ma tu zamiar zagladac....Fajnie LIL KATE!

reklama
Ja też tu będę, ale niektóre z Was może wyjeżdzają, więc już teraz życzę Wam
Samych czarodziejskich chwil
w ciepłej rodzinnej atmosferze,
uśmiechu i zdrowia nie tylko od święta,
pyszności na stole, cudownych prezentów, spełnienia marzeń...

Wesołych Świąt Lutóweczki!

Do góry