reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dziewczyny, jeśli Wam to odpowiada, to ja mogę być tą jedną ze skrzyneczek ;-)
Siedzę cały czas w domku (a w zasadzie to leżę przy kompie:-p), tak już zostanie do porodu (oczywiście jak wszystko dobrze pójdzie) i na pewno nigdze nie wyjadę nawet na 1 dzień. Necik mam, telefonik mam, więc nie ma problemu :happy: Podaję swój numer: 0607-***-*** (spóźnione mamusie - po numerek pisać na priv).
Jakby się coś działo (mam nadzieję, że dziać się zacznie dopiero pod koniec stycznia:tak:) to można śmiało do mnie info puścić, odpiszę że dostałam wiadomość i przekażę Wam co trzeba

reklama
Super Joasiek, już sobie wpisuję Twój numer telefonu w moją książkę numerów.
Ja sama nie za bardzo się mogę zgłosic, bo muszę oddac swój telefon do naprawy - przerywa mi rozmowy - i nie wiem, kiedy oddadzą naprawiony. Może jeszcze jedna chętna się zgłosi?

To ja moge byc druga chetna:-D .Podaje nr kom,ale jutro go chyba raczej skasuje.Chetnym podam na gg lub na maila potem.Oto nr 502-@@@-027:tak:

dziewczyny, ja juz dawno o tym myslalam!! bo co jak zaczniemy odzic i znikniemy na kilka dni?? zamrtwimy sie o siebie nawzajem...

ja mysle ze kilka takich "skrzynek kontaktowych" sie przyda, bo jak zaczniemy rodzic alebo niedomagac w inny sposob to same wiecie.

ja jak narazie dobrze sie czuje, i mam staly dostep do sieci wiec jak cos to moge sie pobawic w taka "skrzyneczke" :-D

A ciekawe wogole co u wisni i czy sie chociaz pojawi zeby nam zyczenia swiateczne zlozyc:dry:

moj numer: 505 *** ***

byl wyswietlony przez 3 dni. skasowalam go z wiadomych wzgledow.
kto zdazyl zapisac to dobrze, a kto nie to moge wyslac na priv.

Tycia, lil kate - zapisałam :tak: :happy:
Też się właśnie wczoroj zastanawiałam gdzie Wiśnię wsysnęlo na tak długo... Patch też się chyba dawno nie odzywała :confused:

Dziewczyny super pomysł ze skrzyneczką. Pozwoliłam sobie wklepać wasze numerki i jakby co to też daję znać, tylko, że coś czuję że chyba przejdę do styczniówek. Mojemu maluchowi cosik za bardzo śpieszno. Brzuszek się obniżył i chwilami muszę go od dołu podtrzymywać bo ciągnie mnie do dołu i mam wrażenie że zaraz mi wyleci. Heeeeh:-)

Ps.
czy może słyszałyście coś na temat becikowego w 2007 roku, a raczej o jego braku. Ostatnio obiło mi się o uszy, że wzamian za 2 tyg. macierzyńskiego zabrali becikowe. Wiem, że była taka propozycja Gilowskiej:wściekła/y:, ale czy to przeszło:confused:

reklama
Do góry