reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ja poszłam po najmniejszej linii oporu: jestem konsultantką Avonu, więc kupiłam rodzicom kosmetyki. Jakoś nie miałam siły szukac niczego po sklepach, i tak będę musiała polatac za prezentami dla dzieci.

reklama
ja przezornie prezenty kupilam w listopadzie :cool2:

a poniewaz moj maz prcuje w centrum handlowym to zakupy nie sa problemem. nawet wejscie do sephory i kupno prezentu dla mojej mamy to bulka z maslem:-D pozatym on lubi robic zakupy , szczegolnie taki ciuchowe (i niestety to lubienie dotyczy zakupow dla siebie, bo na moje brak mu ciepliwosci trche:dry:).

mozecie jeszcze kupic cos w marketach internetowych takich co dowoza w 24 h, albo kazac sie zawiezc mezowi do CH i wskoczyc do jednego sklepu pewniaka (np.Cubus czy Kapphal, gdzie jest wszystko dla wszystkich i pakuja na prezent:tak:).

No, ja tak jak Kasiad jestem konsultantką Avon, więc wszyscy oprócz mojego męża i dzieci dostaną zestawy kosmetyków. Niektóe kupiłam już w październiku i listopadzie, więc bez szaleństw się obyło, a do tego kieszeń została równomiernie obciążona:-) .

u nas juz niedługo zacznie sie sypac jadna po drugiej moze bysmy sie wymieniły numerami na priwa i ktos chciałby sie tym zajac !

co o tym myslicie?
mówcie szczerze?

Też się nad tym zastanawiałam... widziałam że w innych miesiącach mamusie informują resztę na forum jak coś się dzieje :tak:
Dobrze byłoby, gdyby i u nas były ze 2 takie dyżurne osoby do których w razie czego można wysłać smska i poinformować dzięki temu resztę, że coś się dzieje :happy:
Jedna może gdzieś wsiąknąć, więc lepiej żeby była druga mamusia w zapasie... i dobrze byłoby, jakby ta mamusia siedziała w domku (tak jak ja :-p) i miała stałe łącze do netu :tak:

Jejkuś, dopiero teraz zdołałam dorwać na kilka chwil inetrnet...
w domku mi sie popsuł w piątek i muszę czekać az, braciszek przyjedize na świeta i naprawi, może dziś???

Na szczęście ja juzzakupy prezentowe mam juz za soba..obmyśliłam w domku co i komu kupię, troche pomarudziąlm mężowi i jakoś sie dogadaliśmy w terminie wyprawy do sklepów i mam już wszystko w domku...tylko zapakować..uwielbiam to robić...:-)

A co do pomysłu agusia9915 to naprawde oki..jestem zupełanie za...

reklama
Jeśli chodzi o kontakty, to też jestem za. I proponuję, żeby chętne na bycie "skrzynką kontaktową" same się zgłosiły. Ja na razie odpadam (komórka wciąż w serwisie, choć 14 dni już minęło:wściekła/y: )

Do góry