reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
U mnie nuda okropna:wściekła/y:Wiki śpi od 20, Madzia gra w simsy, a ja nie mam pomysłu. Weekend się zaczyna, a tu meżusia nie ma, świetnie się bawi bez nas:baffled::rofl2:. Dobrze, że mi chociaż laptopa zostawił, to sobie z Madzią nie wydzieramy:happy:Dziś napisał, że zakupił dla nas tajskie sukienki, aż jestem ciekawa, czy to się w ogóle nadaje do noszenia:-DObiecuję wkleić fotki:tak:

dobry wieczorek ja jestem padnięta Gaba za nic w świecie nie chciala wrocić na chatę musialam przekupić :zawstydzona/y: ptasim mleczkiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: uwielbia byc na dworze jak mi sie uda to jutro załącze trochę fotek z dzisiejszej wędrowki :-D idę się położyć bo jutro czeka mnie pracowity dzień chciałam upiec chlebek i trochę podgotowac obiad a w niedzielę zabieram swoje spodnie do skrócenia do teściowej :szok: sama zaproponowala to skorzystam a i na obiad zaprosiła :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: miłego weekendu życzę kobietki :tak:;-)

wygladalo to tak: bylo tylko 3 dzieciaczkow z mamami ( w tym LAila), pan wyciagal rozne proste instrumenty muzyczne/ grzechotki, bebenki, dzwoneczki no i poruszal nimi i zblizal do dzieci aby je zainteresowac. potem wydawal rozne dzwieki a potem spiewal la la la pa oa pa ma ma ma i gral na gitarze. po pol godzinie zaczal klaskac i to byl koniec (a ja myslalam ze to bedzie trwalo dluzej)

w sumie fajne nowe doswiadczenie. bo dzieciaki zapatrzone w niego jak w obraz, LAilusia troche potanczyla, ale nie wiem czy regularne chodzenie ma sens. dlatego podobalo mi sie ale na jeden raz....

A ja się chyba rozejrzę za jakimś zestawem instrumentów dla dzieci :) Widziałam takie z Disneya - bębenek, jakieś grzechotki, trójkąt.. i bedziemy sobie w domu muzykować :)

wygladalo to tak: bylo tylko 3 dzieciaczkow z mamami ( w tym LAila), pan wyciagal rozne proste instrumenty muzyczne/ grzechotki, bebenki, dzwoneczki no i poruszal nimi i zblizal do dzieci aby je zainteresowac. potem wydawal rozne dzwieki a potem spiewal la la la pa oa pa ma ma ma i gral na gitarze. po pol godzinie zaczal klaskac i to byl koniec (a ja myslalam ze to bedzie trwalo dluzej)

w sumie fajne nowe doswiadczenie. bo dzieciaki zapatrzone w niego jak w obraz, LAilusia troche potanczyla, ale nie wiem czy regularne chodzenie ma sens. dlatego podobalo mi sie ale na jeden raz....
A ja bym susu poszła,zawsze jakies nowe doświadczenie dla dziecka.:tak:

chodze na razie w czwartki na to spotkanie mam z dziecmi i tam jakos bardziej mi sie podoba...
jest to to same miejsce wiec kto wie moze jeszcze pojde zobaczyc czy zawsze to tak samo wyglada czy inaczej...

reklama
Do góry