Joanna73
uzależniona od BB
widze że wczoraj było wesoło no właśnie a mnie nie bylo zmordowana byłam bo dużo łaziłam z Gabcią po podwórku Jest niezadowolona jak nie może wyjśc a rano to muszę ją ubierac i wyprowadzać na balkon Mój mąż ma urlop od poniedzialku bo komunia zbliża sie wielkimi krokami ale mam dobre koleżanki ci chcą mi pomoc jedna z cioć upiecze sernik przyjaciólka przekładany biszkopt a ja też pewnie coś wymyślę także nie jest żle pewnie kupię owoce na stól nie będzie alkoholu to i zakąsek nie ma i salatek obiad i deser myślę ze będzie dobrze Wczoraj zadzwonila do mnie koleżanka ma zamiar kupic kiosk z prasą i zaproponowala mi pracę w godzinach mi pasujących No ale zobaczymy co z tego wyjdzie Fajnie by było bo troszkę kasy zawsze się przyda W SZKOLE JUZ wisi spis książek ja muszę zakupić dwa komplety jeden dla Wojtka i dla Zuzi do pierwszej klasy to tylko ksiązki a o reszcie nawet nie chce mi sie mysleć Pozdrawiam i miłego dnia Babencje dzieci pod pachę i na spacer bo piękna pogoda ja nie zamierzam siedziec w chacie ugotuje i idę