reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dobra, ledwie sie pojawiałam i znikam...
Ide spać babeczki, bo jutro rano od 7 montaż w kuchni, na 11a na basen z młodym...

DOBRANOC!!!

Hej dziewczyny,ja juz dawno na nogach,Kubula wstał o 6.30.Zdążyłam juz ogarnąc mieszkanko i zawiesić czyste firanki.
Słonko pięknie świeci i dodaje energii.
Powodzenia na spacerkach.:tak:

witam!
ja dzisaiaj w pracy. do 11.45.

potem na sniadanko do rodzicow i z mamunia i makrelka pedzimy na targi urody. zobaczym c tam ciekawego.

a potem po buciki dla Makrela do Bartka bo chyba ostatnio troszke jej stopa urosla:tak:

Niestety:wściekła/y:.Wnerwia mnie to.przydalby sie remont,wymiana instalcji,bo stary piec i kaloryfery...Pewnie dlatego takie zuzycie:-(.A wcale goraco nie jest w domu:no:.
no tak to wszystko wyjaśnia, współczuję:zawstydzona/y:
my za 3 miesiące zapłacilismy 500 zł , no ale nowy piec z pogodynką( ogrzewanie 90 m mieszkania, plus woda do mycia i gotowanie)

reklama
Do góry